HABERLER

01.10.2006

K. Erciyesspor:1 Beşiktaş:1

Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi’nin 8. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı. Golümüzü 14. dakikada Nobre attı.

Kayseri Atatürk Stadı’nda oynanan ve İsmet Arzuman’ın yönettiği karşılaşmaya başlayan taraf evsahibi Kayseri Erciyesspor oldu. İlk dakikaların orta alan mücadelesi şeklinde geçtiği maçın 14. dakikasında gelişen atağımıza katılan Gökhan Zan’ın ara pasını güzel bir vuruşla noktalayan Nobre, hem Turkcell Süper Ligi’nde bu sezonki ilk golünü attı hem de Ekibimiz’i 1-0 öne geçirdi. Genelde düşük tempoda oynanan karşılaşmada topa daha çok sahip olan taraf Beşiktaşımız olurken, ilk yarı 1-0 üstünlüğümüz ile sona erdi.
Maçın 49. dakikasında Nobre yerini Gökhan Güleç’e bırakırken, 71. dakikada Ricardinho’nun yerine Mehmet Sedef, 76’da da Burak Yılmaz’ın yerine İbrahim Akın oyuna girdi. Takımımız oyunun hakimi olarak görünürken, rakip Kayseri Erciyes beraberlik için kalemize gelmeye çalıştı. Siyah Beyazlılarımız özellikle son bölümde İbrahim Akın, Bobo ve Mehmet Sedef ile tehlikeler yaratırken, 89. dakikada Lazarov durumu 1-1 yaptı. Mücadele bu skorla sona erdi. 
MAÇIN DETAYLARI
Stat: Kayseri Atatürk
Hakemler: İsmet Arzuman, Cemal Gemici, Timur Direkler, İlker Coşkun (4.)
Kayseri Erciyesspor: Fadhel, Gökhan, Bouazizi, Cem, İlkem(Die Dk.84), İlhan, Toth, Güven (Mustafa Sarp Dk.60), Timuçin (Lazarov Dk.64), Djalovic, Emre
Yedekler: Yusuf, Lazarov, Die, Mustafa Sarp, Özgür, Yalçın
Teknik Direktör: Alaattin Demirözü
Beşiktaş: Vedran Runje, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki Mercimek, İbrahim Üzülmez, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Burak Yılmaz (İbrahim Akın Dk.76), Ricardinho (Mehmet Sedef Dk.71), Nobre (Gökhan Güleç Dk.49), Bobo
Yedekler: Murat Şahin, Mustafa Doğan, Ali Güneş, Ali Tandoğan, Mehmet Sedef, İbrahim Akın, Gökhan Güleç
Teknik Direktör: Jean Tigana
Goller: Nobre (Dk.14), Lazarov (Dk.89)
1.DEVRE
14. dakikada Ricardinho ile başlayan atağımızda defans araya girerek topu uzaklaştırmak istedi. Top Gökhan Zan’ın önünde kalırken, Gökhan hızla rakip ceza alanına sokuldu. Gökhan’ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Nobre, güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek Takımımız’ı 1-0 öne geçirdi.
28. dakikada Fahri’nin düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu Ricardinho kullandı. Ricardinho’nun sert şutu az farkla auta gitti.
31. dakikada Burak’ın sert şutunu Fadhel güçlükle kornere çeldi.
45. dakikada Fahri orta alandan aldığı topla ceza alanına hızla girdi. Rakiplerinden sıyrılarak çizgiye kadar inen Fahri kaleye vurmayı tercih etti. Fahri’nin vuruşunda kaleci topu kornere attı.
2. DEVRE
49. dakikada Nobre’nin yerine Gökhan Güleç oyuna girdi.
71. dakikada Ricardinho’nun yerine Mehmet Sedef oyuna girdi.
76. dakikada Burak yerini İbrahim Akın’a bıraktı.
77. dakikada Gökhan Güleç’in yarattığı karambolde top Bobo’nun önünde kaldı. Bobo’nun ceza alanının sağ çaprazından sert şutu yandan dışarıya gitti.
82. dakikada Mehmet Sedef ceza alanı dışından sert bir şut çekti. Ancak top üstten auta gitti.
85. dakikada İbrahim Akın sol kanatta rakibinden sıyrılıp pasını ceza alanı çizgisi üzerindeki Mehmet Sedef’e çıkardı. Mehmet’in vuruşunda topa direğe çarparak auta gitti.
89. dakikada Lazarov sert bir şutla durumu 1-1 yaptı.
Mücadele 1-1 sona erdi.










Diğer Haberler