HABERLER

29.09.2006

K. Erciyesspor Hazırlıkları Başladı

Turkcell Süper Ligi’nin 8. haftasında pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Futbol Takımımız, maçın hazırlıklarına bu akşam (29 Eylül) yaptığı idmanla başladı.

Siyah Beyazlılarımız’da dünkü CSKA Sofya maçında görev alan oyuncularımız düz koşu yaparak idmanı tamamlarken diğer futbolcularımız, tekniğe dayalı bir çalışma yaptı. Isınma hareketleri ile antrenmana başlayan oyuncularımız, daha sonra tekniğe dayalı bireysel çalışmaların ardından yarım sahada yaptığı çift kale maçla günü tamamladı.
Sakatlandığı için Bulgaristan’a götürülemeyen Delgado bugünkü çalışmada takımdan ayrı düz koşu yaparken, sakatlığı geçen Ali Güneş arkadaşları ile birlikte antrenmana katıldı. Koray Avcı ve Kleberson ise bugünkü idmana katılmayan isimler oldu. Öte yandan Delgado'nun Kayseri Erciyesspor maçında oynayıp oynayamayacağının maç günü belli olacağı açıklandı. Siyah Beyazlılarımız, yarın (30 Eylül) sabah yapacağı idmanın ardından akşam saatlerinde 8. haftadaki rakibi Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maç için Kayseri’ye gidecek.

Diğer Haberler