HABERLER

30.09.2006

Hentbol’da Avrupa Heyecanı

Hentbol Takımımız, Avrupa Kupa Galipleri Kupası 2. tur ilk maçında bugün saat 16.00'da MHK Kösice ile BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi internet sitemize açıklamada bulunan Antrenörümüz Müfit Arın taraftarlarımıza çağrıda bulunarak, \\"Bu maçta taraftarlarımızın ateşleyici gücüne ihtiyacımız var\\" dedi.

Karşılaşmayı kazanacaklarına inandığını belirten Müfit Arın, “İddialı bir takımız. Tur atlamak için elimizden gelen herşeyi yapacağız” diye konuştu. MHK Kösice’nin Slovakya liginin iddialı ekiplerinden biri olduğunu söyleyen Arın, “Rakibimiz, kendi liginde sürekli ilk üçü hedefleyen takımlardan bir tanesi. Güçlü bir ekiple mücadele edeceğiz. Kösice, Slovak takımı olmasına rağmen Çekoslovakya ekolünden gelen bir takım ve bunun etkisini hala yaşayan bir ekip. Milli takımlarında oynayan çok önemli oyuncuları var” dedi.
“Maçı kazanmak için oyun disiplininden bir an bile kopmadan mücadele etmemiz gerekir” şeklinde konuşan başarılı Antrenörümüz, “İyi savunma yaparak, hızlı hücumlara çıkabilirsek etkili oluruz. Takımda Murat ve Valeri’nin sakatlığı var. Bunun biraz sıkıntısını yaşıyoruz, ancak ikisinin de forma giymesi için sağlık ekibimiz elinden geleni yapıyor” dedi.
Son olarak taraftarlarımıza seslenen Arın, “MHK Kösice maçında taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Onların coşkusu ile rakibi baskı altına alırsak maçı kolay kazanırız. Diğer branşlarımızda olduğu gibi bu maçta taraftarlarımız salonu doldurursa hep birlikte bir galibiyet kutlarız” diye konuştu.

Diğer Haberler