HABERLER

20.09.2006

Tigana’ya ve Sporcularımıza Ödül

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği’nin geleneksel yaza veda yemeğinde geçen sezon başarılı olan sporcularımıza ödül verildi. Teknik Direktörümüz Jean Tigana da özel ödüle layık görüldü. 

1994 yılında kurulan Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği’nin geleneksel yaza veda yemeği Kabataş Feriye Restoran’da yapıldı.
Geceye Kulübümüz’ü temsilen; İkinci Başkanımız Murat Aksu, Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yahya Kemal Gençer, Süleyman Eren ile Divan Kurulu Başkanımız Şeref Nasır katıldı.
Gecede 2005-2006 sezonunda başarılı olan sporcularımız ve takımlarımızın yanı sıra Teknik Direktörümüz Jean Tigana'ya da ödül verildi. Önceki sezon Fortis Türkiye Kupası ve Süper Kupa’nın kazanılmasında büyük payı olan Teknik Direktörümüz Jean Tigana, özel ödüle layık görüldü. Tigana’nın ödülünü Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Kaynar verdi.
“En başarılı spor dalı” ödülü 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında üst üste iki yıl şampiyon olan ve Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’a verildi. Ekibimiz adına ödülü Şube Yöneticimiz Süleyman Eren, İkinci Başkanımız Murat Aksu’dan aldı.
“En başarılı genç erkek sporcu” ödülünü 23 Yaş Altı Dünya Kürek Şampiyonası’nda Üçüncü olan Kürekçimiz Mete Yeltepe aldı. Mete Yeltepe’ye ödülünü Genel Sekreterimiz Kenan Öner verdi.
“En başarılı genç bayan sporcu” ödülünü ise 2006 Avrupa Kros Şampiyonası’nda Avrupa İkincisi olan Hülya Ongun adına Atletizm Şube Menajerimiz Ömer Aras aldı. Ömer Aras’a ödülü Divan Kurulu Başkanımız Şeref Nasır verdi.
Gecenin bir diğer özel ödülü ise BJK TV’de yayınlanan “Basın Tribünü” programının yapımcıları İlker Ateş, Sanlı Sarıalioğlu ve Vedat Okyar’a verildi.



Diğer Haberler