HABERLER

02.07.2006

Fransa’da İlk İdman

2006-2007 sezonu öncesi hazırlık kampı için Fransa'nın başkenti Paris'te giden Futbol Takımımız, buradaki ilk çalışmasını bu akşam yaptı.

Sabah saatlerinde THY'ye ait bir uçakla Paris'e giden Takımımız, oradan da yarım saatlik karayolu yolculuğu sonrasında Fransa Futbol Federasyonu'nun Clairefontaine bölgesinde yer alan Centre Technique National Fernand Sastre Tesisleri’ne yerleşti.
Yeni transferimiz Matias Emilio Delgado da öğlen saatlerinde kampa katıldı.
Futbol Takımımız, yurt dışı kampındaki ilk çalışmasını da akşam yaptı. Toplu olarak ısınma hareketleriyle başlayan idmanda oyuncularımız bir süre koşu çalışması yaptı. Ardından Michel Platini sahasında topla birlikte değişik varyasyonlar ve 5'e 2 pas çalışması yapıldı. Yarım sahada çok pas çalışmasıyla sona eren idman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Kalecilerimiz Kaleci Antrenörümüz Erdinç Erol yönetiminde takımdan ayrı idman yaptı.
Sağ dizinde darbeye bağlı ağrıları bulunan Ali Güneş, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Ali Güneş'in bir iki gün takımdan ayrı çalışacağını daha sonra takımla birlikte çalışmalara katılabileceğini söyledi.
Ekibimiz, Fransa'daki hazırlıklarını yarın (3 Temmuz) sabah, öğlen ve akşam olmak üzere yapacağı 3 çalışmayla sürdürecek.

Diğer Haberler