HABERLER

15.06.2006

Serdar Kurtuluş Beşiktaş’ta

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Serdar Kurtuluş'un transferi için Bursaspor Kulübü ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Şirketin İMKB'ye gönderdiği yazı şöyle:
"Şirketimiz ile Bursaspor Kulubü arasında yürütülen, Bursaspor’un profesyonel futbolcusu Serdar Kurtuluş’un transferi ile ilgili görüşmeler neticelendirilmiştir.
Serdar Kurtuluş’un bonservis bedelinin şirketimize devrine karşılık Bursaspor Kulubü’ne 1.000.000.-USD ödenmesinin yanısıra Sinan Kaloğlu ve Eser Yağmur’un bonservis haklarının devredilmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Ancak;
1. Şirketimiz dilediği sezonda Sinan Kaloğlu için 750.000.-USD; Eser Yağmur için ise 500.000.- USD ödeme koşulu ile bu futbolcuları geri alma hakkına sahiptir.
2.   Şirketimiz bu futbolcuları geri alma hakkını kullanmaz ve Bursaspor Kulubü bu oyuncuları başka bir Kulübe sattığında satış bedeli yukarıda 1.maddede belirtilen tutarları aştığı tardirde aşan kısmın %50’ si şirketimize ödenecektir."
Bu arada Serdar Kurtuluş, bugün (15 Haziran) saat 12.30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi'nde medya önünde imza atacak.

Diğer Haberler