HABERLER

09.06.2006

Bugün Süleyman Seba’dayız

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, play off final serisinde Şampiyonluğun bir başka adayı İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak. Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Eren, bugün saat 15.30’daki serinin ilk maçına taraftarlarımızı davet etti.

Siyah Beyazlılarımız, bugün ve yarın Süleyman Seba Spor Salonu'nda saat 15.30'da üst üste oynayacağı maçlarda rakibini mağlup ederse Şampiyon unvanının önüne “Namağlup” sıfatını da ekleyecek. Geçtiğimiz yıl da finalde Ege temsilcisi ile karşılaşan Takımımız, seri sonunda kupayı İzmir’de kucaklamıştı.
Bu önemli maraton öncesi internet sitemize açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Eren, bütün taraftarlarımızı Şampiyonluğa giden Çelik Pençeli Kartallarımız’ın yanında olmaya çağırdı. “Sezon başında koyduğumuz hedeflere adım adım gidiyoruz” diye konuşan Eren, “Amatör branşlarımızda namağlup Şampiyonluk mücadelesi veren Takımımız’la birlikte olalım ve hep beraber Şampiyonluk coşkusunu yaşayalım” dedi.
Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası ile Türkiye’de bir ilke daha imza attığımızı sözlerine ekleyen Süleyman Eren, “Belki istediğimiz sonuçları alamadık ama çok önemli tecrübeler kazandık. Bu birikimle önümüzdeki zamanlarda Avrupa’da da önemli başarılara imza atacağız” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler