HABERLER

03.06.2006

Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kulübümüz'ün 2006 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı, bugün Ceylan-Inter Continental Oteli'nde yapıldı.

Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, gündemin arzı yapıldıktan sonra Divan Başkanlık Kurulu faaliyetleri arz edildi. Denetleme Kurulu raporları sunuldu, Yönetim Kurulumuz faaliyetleri ile ilgili üyelerimize bilgi verdi.
Toplantıda İkinci Başkanımız Murat Aksu, bugüne kadar yaptıkları transferlerin kaleci hariç yaş ortalamalarının 22-23 olduğunu belirterek, "Yıldız oyunculardan ziyade, genç ve yıldız adayı oyuncuları alalım dedik. Bu transferlerin temelini ocak ayında hoca ile birlikte attık. Genç, dinamik ve Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtabilecek bir takım kurmak için harekete geçtik" dedi.
Aksu, Tümer Metin'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Tümer ile hem başkan, hem de ben oturduk prensipte anlaştık. 'Beşiktaş'tan başka takımda oynamam' dedi. 'Askerlik nedeniyle Avrupa'ya gidebilirim' dedi. 'Tamam' dedik ve prensipte anlaştık. 1 hafta 10 gün süre istedi. Sonra bize geleceği günün gecesinde duyum aldık ki Fenerbahçe ile görüşüyor. Biz de Tümer'e 'Seninle görüşecek bir şeyimiz kalmadı' dedik ve gönderdik. Biz Nobre'yi misilleme olsun diye almadık. Şubat ayından beri görüşüyorduk, beğeniyorduk aldık. Başkalarının yaptığı gibi sokağa para atarak transfer yapacak durumda değiliz."



 

Diğer Haberler