HABERLER

02.06.2006

Haziran-Temmuz 2006

Başkanımız Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi’nin Haziran-Temmuz 2006 sayısındaki önsöz yazısında Camiamız’a seslendi:


 


Sevgili Beşiktaşlılar,
2005-2006 futbol sezonunu tam 8 yıldır hasret kaldığımız Türkiye Kupası’nı, alnımızın akı, bileğimizin hakkı ile kazanarak tamamladık. Müzemize altıncı defa getirdiğimiz Türkiye Kupası’nı yeni başarılarımızın ilk işareti olarak görüyor ve bir kez daha Camiamız’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Yeni sezonda, ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Fenerbahçe ile oynadığımız ve kazandığımız Türkiye Kupası finalindeki gibi yüreğiyle oynayan, asla yılmayan ve Beşiktaş formasını taşımanın getirdiği sorumlulukların bilincine varmış bir takımı sahada görmek için teknik kadromuz ile birlikte gece-gündüz çalışıyoruz. 
Teknik Direktörümüz Sayın Jean Tigana’nın görüşleri doğrultusunda, uzun zamandır yaptığımız planlı çalışmalar neticesinde, genç, mücadeleci, hırslı ve Siyah-Beyazlı formamız için canını dişine takacak oyuncuları bir bir Takımımız’a kazandırıyoruz.
Bu doğrultuda Baki Mercimek, Fahri Tatan, Marcio Nobre ve kaleci Vedran Runje ile sözleşme imzaladık. Ekibimiz’e güç katacak, hepimizin arzuladığı başarılara ulaşmamıza katkıda bulunacak diğer oyuncular için de çalışmalarımız sürüyor.
İnanıyorum ki; her zaman şampiyonluğun en büyük adayı olan Beşiktaşımız, Türkiye Kupası zaferi ile başlayan çıkışını sürdürecek ve güçlendirmekte olduğumuz kadromuz, Siyah-Beyaz renklerimize gönül verenlerin desteği ile yeni sezonda Camiamız’a hak ettiği büyük sevinçleri yaşatacaktır. 
Sevgili Beşiktaşlılar,
Amatör branşlarımızda elde ettiğimiz başarılarımız, bu sezon da devam etti. Satranç Takımımız Namağlup Şampiyon olurken, Bayan Basketbol Takımımız lig ikincisi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız normal sezonun namağlup lideri ve Hentbol Takımımız da Türkiye Kupası Şampiyonu oldu.
Ülkemizi Avrupa’da temsil etme şerefine ulaşan ve Camiamız’ın gurur kaynağı olan tüm sporcularımızı ve teknik kadrolarımızı tebrik ederken, şubelerimizden sorumlu yönetici arkadaşlarımıza da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
En derin saygı ve sevgilerimle,
Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

 

Diğer Haberler