HABERLER

02.06.2006

Beşiktaş Dergisi Çıktı

Kulübümüz’ün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi piyasaya çıktı... 
Ezeli rakibimiz Fenerbahçe’yi eleyerek Fortis Türkiye Kupası’nı müzemize getiren Takımımız’ın, özel fotoğraflarının yer aldığı Beşiktaş Dergisi Haziran-Temmuz sayısının kapağında ise, Keleberson ve ailesinin “Hatıra 2 İzmir” tişörtlü fotoğrafı bulunuyor. Dergimiz, birbirinden renkli konularıyla bayilerde...

İşte Kulübümüz’ün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’nin piyasaya çıkan Haziran-Temmuz sayısındaki konularımız;
* Medyaya göre Fortis Türkiye Kupası final maçının favorisi, aynı gün 100. yıl etkinliklerine start veren Fenerbahçe’ydi… Ta ki maçın başlama düdüğüne kadar… Maça fırtına gibi başlayan taraf Beşiktaş’tı… Nostalji formalarımızla sahaya çıkıp, adeta 100. yıl coşkusuyla birbirine kenetlenen futbolcularımızın her biri, birbirinden istekli, birbirinden arzuluydu. Kendilerini sezon boyunca yalnız bırakmayan taraftarımıza en güzel hediyeyi vermek için canla başla mücadele ettiler. Nefesleri kesen mücadelenin sonunda gülen taraf biz olduk. Normal süresi 2-2 sona eren maçın uzatmalarında durumu 3-2 yaptık ve Türkiye Kupası’nı müzemize taşıdık, Fenerbahçe’ye ilk 100. yıl sürprizimizi yaptık.  Türkiye bir kez daha takım ruhuna, forma aşkına sahip olan Beşiktaş’ı izledi. 
* Beşiktaşımız’ın bileğinin hakkıyla kazandığı Fortis Türkiye Kupası maçından sonra, “Kupa Beşiktaş’a hediye edildi” diyen Fenerbahçe Yönetim Kurulu’na; son üç yılda Siyah-Beyazlı Takımımız’dan alınıp, Sarı-Lacivertli takıma verilen 58 puanı belgeleriyle sunuyoruz. 
* Krampon alamadığı, otobüs bileti parası bulamadığı günlerde futbolu bırakmayı düşünürken, Dünya Kupası’nı havaya kaldıran ve en büyük çelmesini hayata atan Jose Kleberson, Beşiktaşımız’ın yıldız isimlerinden…
Hırsı, çalışkanlığı ve yeteneği ile sıfırdan zirveye çıkan Brezilyalı oyuncumuzun başarısında ailesinin rolü çok büyük..
Kleberson, eşi Dayane ve oğlu Klebinho ile objektiflerimizin karşısına geçti. Bugüne kadar hiç görmediğiniz bu özel pozları, Beşiktaş Dergisi farkıyla yayınlıyoruz. 
* Kulübümüz, 5-6-7 Mayıs tarihlerinde uluslararası dev bir organizasyonu gerçekleştirerek, hem ülkemizdeki milyonlarca engelli vatandaşımızın sesi oldu hem de Türkiye’ye büyük puan kazandırdı.
* Emektar Kaptanımız Tayfur Havutçu, takımımızdaki kariyerinin dokuzuncu yılını da tamamlarken efendi kişiliği, oyuncular üzerinde başarıyla yürüttüğü birleştirici ağabey misyonu, garanti oyunu ve istikrarıyla son dönemde Beşiktaş ruhunun temsilcilerinden biri oldu.
* Erkek Basketbol Takımımız’ın başarılı ve en sevilen oyuncularından Kerem Tunçeri’ye soruları üç senedir beraber olduğu nişanlısı Tuğba Çıkrıkçı sordu. Tıpkı sahadaki gibi nişanlısının soruları karşısında da soğukkanlılığını koruyan Kerem Tunçeri, Beşiktaş’ta yakaladığı çıkışı, taraftarlarla olan özel iletişimini, sporcu olmanın zorluklarını ve başarının sırlarını içtenlikle anlattı.
* Beşiktaş Dergisi’nde dev bir buluşma daha... Bir tarafta Fanatik Gazetesi’nin Beşiktaşlı Yazarı Yemen Ekşioğlu, diğer tarafta ise Takımımız’ın genç golcülerinden Gökhan Güleç... Bu ikilinin keyifli sohbetini sizler için sayfalarımıza taşıdık. 
* Liglerin bitişi, futbolseverler için işkence dolu günlerin başlangıcı gibidir. Türkiye ligiyle yetinmeyip Avrupa liglerini de yakından takip edenler, yaz geldiğinde ne yapacağını şaşırır, kendisini büyük bir boşlukta hisseder. Ama dört yılda bir bu durum söz konusu değildir. Aylardır aramızda dolaşan Dünya Kupası heyecanı nihayet başlıyor. Yine tüm dünyada hayat duracak, yine futbola doyacağız... 
* Otomobilli sohbetlerde bu ay konuğumuz Koray Avcı... İlk zamanlar hızlı otomobillere sahip olan Koray, geçirdiği kazadan sonra kendini daha güvende hissetmek için Range Rover Sport’u tercih etmiş.
* Erkek Basketbol Takımımız’ın başarılı oyun kurucusu Mithat Demirel, ortaya koyduğu yüksek performansla takımın vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı. Aynı zamanda Almanya Milli Takımı’nın da demirbaş oyuncularından olan Mithat Demirel’le Ortaköy’de buluştuk.
* Beşiktaş PAF Takımı’nın genç kalecisi Serkan Boydak, hayallerini gerçekleştirme yolunda hızla ilerleyen bir oyuncu. Bu yolda en büyük gücü hırsından alıyor. “Türkiye’den iyi kaleci çıkmaz” tezine şiddetle karşı çıkan genç kaleci, “Beşiktaş’ın kalesini devraldığımda bunu herkese göstereceğim” diyecek kadar da inançlı...
* Bayan basketboluna yeni bir soluk getiren, geçtiğimiz sezon 20 yıllık hasrete son vererek emeğini Şampiyonluk ile taçlandıran Bayan Basketbol Takımımız, bu sene de finale kalma başarısı gösterdi. Her ne kadar şampiyonluk kupasını kazanmasalar da, bayan basketbolcularımıza bize final heyecanını yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.
* Kulübümüz’ün en başarılı branşlarından biri olan Hentbol Takımımız, Mersin’de yapılan Türkiye Kupası Finaleri’nde Şampiyon olarak müzemize bir kupa daha kazandırdı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yüzümüzü güldürmeyi başaran Ekibimiz, son anda kaçırdığı Lig Şampiyonluğu’nu, Türkiye Kupası’nı alarak unutturdu.
* Beşiktaş Bayan Voleybol Takımımız, Petrol Ofisi Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi 2005-2006 normal sezonunu üçüncü sırada bitirerek Dörtlü Final’de oynamaya hak kazandı. Final karşılaşmalarında inançlı bir şekilde mücadele eden Takımımız, maalesef finallerde de üçüncü olarak sezonu kapattı.
* Vala Somalı’nın kaleminden; adını tarihimize altın harflerle yazdırmış futbolcumuz Şükrü Gülesin… “7’si “İtalya Ligi”nde olmak üzere doğrudan kornerden attığı gol sayısı 32!.. 100 yılın en büyük solaçığı Şükrü Gülesin, Siyah-Beyaz forma ile 281 maç oynadı ve rakip kalelere 226 gol kaydetti...”
* Mecidiyeköy Beşiktaşlılar Derneği Onursal Başkanı Mustafa Kaya’nın bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden kızı Ece Kaya adına düzenlenen futbol turnuvasının bu yıl 3.’sü yapıldı. Mecidiyeköy Beşiktaşlılar Derneği turnuvanın şampiyonu oldu.
* Ayın Olayları, Süper Lig Karnesi, Haziran-Temmuz Aylarının Kültür-Sanat Dünyası, Taraftar Anketleri dergimizin sayfalarında…
Kulübümüz’ün sesini yansıtan Beşiktaş Dergisi, Haziran-Temmuz sayısı da yine dopdolu...
Beşiktaş Dergisi 4 YTL.
TÜKENMEDEN ALIN!

Diğer Haberler