HABERLER

12.05.2006

“Camiamız’a Teşekkür Ediyorum”

Futbolcumuz Sergen Yalçın, son günlerde hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak bir basın toplantısı düzenledi. Sergen, “Teknik Direktörümüz Jean Tigana, beni kadrosunda düşünmeyebilir. Ben de bu karara saygı duyarım” diye konuştu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına “Herhangi bir toplantı yapmayı düşünmüyordum. Fakat son günlerde medyada çıkan çok sayıda yanlış haberlere karşı doğruları söyleme gereği hissettim” diyerek başlayan Sergen Yalçın, “Galatasaray maçından sonra yöneticilerimiz tarafından bana jübile teklif edildi. Ben de kendilerine iki yıl daha futbol oynamak istediğimi söyledim. Daha sonra da Teknik Direktörümüz Sayın Tigana’nın beni kadrosunda düşünmediğini söylediler” dedi.
Jean Tigana’nın kararına saygı duyduğunu söyleyen Sergen, “Hocamızın kararına saygı duyuyorum. Ben Beşiktaş’ın çocuğuyum. Bu güne kadar bu kulüp bana çok şey kazandırdı. Yöneticilerimizi, hocamızı ve taraftarlarımızı çok seviyorum. Bugüne kadar kulübüme en ufak bir saygısızlık yapmadım. Bundan sonra da böyle birşey söz konusu olamaz. Bütün Camiamız’a bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Sergen Yalçın, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ne zaman vücudum futbol oynamama engel olursa o zaman sahalara veda ederim. Hocamızın benim ile ilgili verdiği karara saygılıyım. Sonuçta bu takımın sorumluluğu kendisine ait. Lig bittikten sonra gelen teklifleri değerlendireceğim. Kafamın rahat olacağı bir takımda futbol hayatımı sürdürmek istiyorum.”
 

Diğer Haberler