HABERLER

11.05.2006

Hentbolcularımız Kupa’ya Kilitlendi

Hentbol Takımımız, 13-14 Mayıs tarihlerinde Mersin’de yapılacak olan Türkiye Kupası finallerinin hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenörümüz Müfit Arın, “Türkiye Kupası’nı kazanarak ligdeki kötü sonuçları unutturacağız” dedi.

Hentbol Takımımız, 13-14 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Kupası finalleri öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Ekibimiz’de ilk hedef Çankaya Belediyesi’ni yenerek finale adını yazdırmak. Daha sonra ise Türkiye Kupası’nı müzemize getirmek.
Geçtiğimiz sezon lig Şampiyonluğunun yanı sıra GSGM Kupası ve Türkiye Kupası’nı da kazanarak büyük bir başarı yakalayan Hentbol Takımımız, sezon içerisinde oynadığı karşılaşmalarda Çankaya Belediyesi’ni İstanbul’da 30-29 mağlup etmiş, deplasmandaki maçı ise 29-27 kaybetmişti.
Takımımız’ın son durumu hakkında internet sitemize açıklamalarda bulunan Antrenörümüz Müfit Arın, şunları söyledi: “Lig bittikten sonra bütün gücümüzle final müsabakalarına hazırlandık. Şu anda kadromuzda eksik oyuncumuz bulunmuyor. Tek hedefimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi Türkiye Kupası’nın sahibi olmak. Ligde istediğimiz sonuçları alamadık, ama mutlaka Türkiyle Kupası’nı kazanacağız. Sadece ben değil bütün oyuncularımız ve teknik ekibimiz hedefe kilitlenmiş durumdayız. İnşallah Mersin’den Kupa ile döneceğiz ve Camiamız’a ligde aldığımız kötü sonucu unutturacağız.”

Diğer Haberler