HABERLER

08.05.2006

Pota’da Play Off Heyecanı Başlıyor

Normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan Erkek Basketbol Takımımız, play off çeyrek final serisinde Tekelspor ile eşleşti. Serinin ilk maçı 10 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Akatlar’da oynanacak.

Sezon içerisindeki maçlarda iki takım da birer galibiyet aldığı için seri 0-0 başlayacak. Saha avantajı ise ligi üçüncü sırada tamamladığı için Takımımız’da olacak. Çeyrek finalden başlayacak serinin ilk karşılaşması 10 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapılacak. İkinci maçını 12 Mayıs’ta yine Akatlar’da oynayacak olan Siyah Beyazlılarımız, 14 Mayıs’ta ise Haldun Alagaş’a galibiyet için gidecek. Play off’larda çeyrek ve yarı finalde üç galibiyete ulaşan takım bir üst tura yükselecek, finalde ise 4 galibiyet kazanan takım şampiyonluğunu ilan edecek.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşamayı Siyah Beyazlılarımız, Akatlar’da 79-72 kazanmış, Haldun Alagaş’taki rövanşta ise Tekel’e 79-71 mağlup olmuştu. Tekel, 18 galibiyet, 12 mağlubiyet ve kazandığı 48 puanla ligi 6. sırada bitirdi.
Play off’lardaki diğer eşleşmeler ise şöyle:
Ülker – Galatasaray
Banvit – Türk Telekom
Efes Pilsen - Fenerbahçe

Diğer Haberler