HABERLER

05.05.2006

Mehmet Önüt’ün Açıklamaları

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’ın Coachu Mehmet Önüt, Avrupa Şampiyonası ile ilgili görüşlerini açıkladı. Önüt, “İyi maçlar oynadık, ama şanssız kaybettik” diye konuştu.

Mehmet Önüt, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’a sürekli olarak Şampiyona’nın önemini anlattığını belirterek, “Çok ciddi takımlarla mücadele edeceğimizi biliyorduk. Biz burada Beşiktaş olarak mücadele gücü yüksek, izleyenlere zevk veren bir basketbol oynadık. İlk maçımızda zor bir takımla karşılaştık. İkinci maçımızda takımın konsantresinden çok memnunum. Oyundan hiç düşmedik fakat şanssız şekilde ikinci maçı kaybettik. Bu maçı matematiksel olarak kaybettik, ancak yüreğiyle mücadele eden, takım ruhunu sahaya yansıtan ve dünyanın en önemli ekiplerinden bir tanesini son anda elinden kaçıran bir takım olduğumuzu gördük. Bu maçı yüreklerde kazandık. Demek ki artık bazı şeyler değişmeye başlamış. Bütün oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.
Yarınki maçın gruptaki dengeleri değiştireceğini de söyleyen Önüt, “Cumartesi sabahı yine güçlü bir takımla karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak avantajlı bir konuma gelmek istiyoruz” dedi.
Şampiyonaya katılan bütün katılımcıların organizasyondan çok mutlu olduğun da söyleyen başarılı Coachumuz, “Kimle konuştuysam Beşiktaşımız’ın düzenlediği organizasyondan çok mutlu olduğunu duydum. Bu da bize gurur veriyor” dedi.

Diğer Haberler