HABERLER

24.04.2006

Zirveye Koşan PAF Takımımız Işık Saçıyor

Profesyonelliğe Aday Futbolcular Ligi’nde son haftalara girilirken, Şampiyonluk yarışı da nefes nefese devam ediyor. Siyah Beyazlılarımız, bir maçı eksik olmasına rağmen ikinci sırada yer alırken, Teknik Direktörümüz Fikret Demirer, “Şampiyonluk önemli ama esas hedefimiz A Takımımız’a daha çok oyuncu verebilmek” diye konuştu.

76 puanlı lider Galatasaray’ın ardında son 3 haftaya giren PAF Takımımız’ın 70 puanı bulunuyor. Bir maçı eksik olmasına rağmen en yakın rakibinin 5 puan farkla önünde yer alan Takımımız, bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Son olarak Almanya’da katıldığı uluslarası turnuvada final oynayan Ekibimiz’in bir başka gurur kaynağı ise bu sezon A Takım kadrosuna kattığı bir çok genç isim. Mehmet Sedef, Kenan Özer, Rıza Şen ve Emre Özkan gibi yetenekli gençlerin A Takım forması giymesinde başrol oynayan Teknik Direktörümüz Fikret Demirer de bu haklı gururu yaşayan isimlerden bir tanesi.
İnternet sitemize özel açıklamalarda bulunan Demirer, Şampiyonluğun kendileri için ikinci planda olduğunu belirtirken, “Bizim en büyük hedefimiz A Takımımız’a oyuncu kazandırmak. Biz, asıl Şampiyonluğu A Takımımız’da genç oyuncularımızı gördüğümüz zaman yaşıyoruz. Maç kazanmaktan ziyade oyuncu kazanmaya çalışıyoruz. Fakat kimse Şampiyonluk yarışından koptuğumuzu düşünmesin. Kalan maçlarımızı da kazanarak ipi göğüslemek de hedeflerimiz arasında” diye konuştu.
PAF Takımımız’daki futbolcularımızı ruhsal ve bedensel olarak A Takım’a hazırladıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, “A Takım’a yükselmemiz için ligimizde iyi bir performans sergilemek zorundayız. Herkes bunun farkında. Teknik Direktörümüz Tigana, gençlere olumlu bakan ve değerlendirmek isteyen bir antrenör. Hepimiz bu şansı değerlendirmek için mücadele ediyoruz. Tigana bizden sürekli oyuncu alarak A Takım’da deniyor. Futbolcularımız gerçekten çok büyük özveride bulunuyor. PAF Takımımız’da bulunan bir oyuncumuz yeri geldiği zaman A Genç Takımımız’ın da formasını giyiyor. Bazen antrenmanlarımızı çok az oyuncu ile tamamlıyoruz. Haftada 3-4 maç yapan oyuncularımız var. Bu tempoda bizler de en az onlar kadar yoruluyoruz ama A Takım’daki oyuncularımızın başarılı performansını ve takım halindeki başarılarımızı gördüğümüzde bu tatlı yorgunluğun hepsi sona eriyor” dedi.
Almanya’da düzenlenen “Uluslararası 19 Yaşaltı Futbol Turnuvası”nda ikinci olan Ekibimiz’in, Beşiktaşımız’ı en iyi şekilde temsil ettiğini ifade eden Fikret Demirer, “Almanya’da şanssız bir şekilde Şampiyonluğu kaybettik. Oynadığımız futbolla Almanya’daki herkesi etkiledik. Yabancılar, oyuncularımıza ve Takımımız’a hayran kaldı” diye konuştu.
 
 

Diğer Haberler