HABERLER

25.04.2006

Pota’da Final Serisi Başlıyor

Geçtiğimiz sezonun Şampiyonu Bayan Basketbol Takımımız, play off final serisine bugün (25 Nisan) başlıyor. Final serisinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Siyah Beyazlılarımız, ilk maçı  saat 18.30’da Caferağa Spor Salonu’nda oynayacak.

Normal sezonda oynanan karşılaşmalarda her iki takımın da bir kez galip gelmesi nedeniyle 0-0 başlayacak olan final serisinde saha avantajı ligi ilk sırada bitirdiği için Fenerbahçe’de bulunuyor. Final serisinde 4 galibiyet kazanan takım Şampiyonluğunu ilan edecek. Seride her iki takımda kendi evinde üst üste iki karşılaşma yapacak. Siyah Beyazlılarımız, serinin ikinci maçında 27 Nisan Perşembe günü sarı-lacivertlilere konuk olurken, 3. ve 4. maçlar ise BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak. Siyah-Beyazlılarımız, rakibini Akatlar’da 30 Nisan Pazar ve 2 Mayıs Salı günü ağırlayacak.
İki takım arasında bu sezon oynanan karşılaşmalarda Siyah Beyazlılarımız, rakibini BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde 74-49 mağlup etmişti. Fenerbahçe ise Caferağa’daki karşılaşmayı 76-74 galip tamamlamıştı. İki takım Tadım Türkiye Kupası’nda bir kez daha karşı karşıya gelirken, Fenerbahçe zorlu mücadeleyi 88-73 kazanmıştı.
Siyah Beyazlılarımız, play off yarı finalinde İstanbul Üniversitesi’ni 75-55 ve 72-68’lik skorla 3-0 mağlup ederek finale yükselirken, Fenerbahçe Botaş’ı yarı finalde 3-1’lik seriyle geçti.

Diğer Haberler