HABERLER

26.04.2006

Pota’da Rakip Erdemirspor

Şampiyonluğun favorilerinden Erkek Basketbol Takımımız, TBL’nin 28. haftasında Erdemirspor'u bugün saat 18.00'de BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde konuk edecek.

48 puanla TBL’nin 3. sırasında yer alan Erkek Basketbol Takımımız, ligin sondan 3. maçında Erdemir engelini de hasarsız atlatmanın hesaplarını yapıyor. Ligi ilk sırada bitirerek play off’larda avantaj yakalamak isteyen Siyah Beyazlılarımız’ı son 3 haftada birbirinden zorlu rakipler bekliyor. Erdemir karşılaşması ile başlayacak maratonda Ekibimiz, iç sahadaki tek mağlubiyetini aldığı Banvit ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son haftada da ilk maçta yenildiği Darüşşafaka ile karşılaşacak olan Takımımız, bu zorlu virajı kayıpsız bitirirse olası play off eşleşmesinde Banvit ve Darüşşafaka ile arasındaki seriye 0-0 başlayacak.
21 galibiyet ve 6 mağlubiyeti bulunan Siyah Beyazlılarımız, sezonun ilk yarısında deplasmanda Erdemir’i 97-67 mağlup etmişti. 34 puanla 14. sırada bulunan rakibimizin bu sezonki durumu ise kritik. Düşme potasından kurtulmak için mücadele eden Erdemir, kalan bütün maçlarını kazanmak zorunda. Bu sezon 7 karşılaşmayı kazanan rakibimiz, 20 maçta da mağlup oldu.

Diğer Haberler