HABERLER

03.01.2006

Pota’da Derbi Hazırlıkları

TBBL’nin ikinci yarısına Fenerbahçe derbisi ile başlayacak olan Bayan Basketbol Takımımız, hazırlıklarını sürdürüyor. Coachumuz Aziz Akkaya, tempoyu yükselttiklerini ve Cumartesi günkü derbiyi kazanarak liderlik koltuğuna oturmak istediklerini söyledi.

TBBL’nin ilk yarısını lider Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde tamamlayan Takımımız, kısa bir tatilin ardından yeniden antrenmanlara başladı. Coachumuz Aziz Akkaya yönetiminde günde çift antrenman yaparak Fenerbahçe karşılaşmasına hazırlanan Bayanlarımız, ezeli rakibini mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor.
Geçtiğimiz sezon play-off finalinde karşılaştığı sarı lacivertli rakibini safdışı bırakarak Şampiyonluğunu ilan eden Takımımız’da sakatlığı bulunan Gülşah Akkaya dışında eksik oyuncumuz yok.
İkinci yarı hazırlıkları ile ilgili internet sitemize bir açıklama yapan Coachumuz Aziz Akkaya, Fenerbahçe karşılaşmasına mutlak galibiyet parolası ile hazırlandıklarını söyledi. Akkaya, “İkinci yarıya, günde çift idman yaparak hazırlanıyoruz. Gülşah dışında eksik oyuncu bulunmaması bizim için büyük bir avantaj. Sezon başında kadromuza kattığımız, ancak okulu nedeniyle uzun bir süre ayrı kaldığımız Şebnem Kimyacıoğlu’nun dahil olmasıyla daha da güçlendik.  Eski oyuncumuz Mactebene’yi tekrar aramızda görmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Eğer bu transfer gerçekleşirse Mactebene, Fenerbahçe karşılaşmasında oynayabilir” dedi.
Fenerbahçe derbisinin çok çekişmeli geçeceğini de sözlerine ekleyen Akkaya konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Fenerbahçe’yi mutlaka mağlup etmek zorundayız. Rakibimizi yenerek lider olmak istiyoruz. Sezonun ilk maçında Fenerbahçe’ye karşı şanssız bir mağlubiyet aldık. Fenerbahçe’yi yendiğimiz takdirde olası bir play-off eşleşmesine 0-0 başlayacağız bu açıdan, oldukça önemli bir karşılaşma.”
Derbi mücadelesi 7 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak. Aynı gün saat 16.00’da ise Erkek Basketbol Takımımız, 14. hafta maçında Banvit’i ağırlayacak. Her iki karşılaşmada da taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.

Diğer Haberler