HABERLER

30.12.2005

Yahya Kemal Gençer’den Açıklama

Erkek Basketbol Takımımız’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’yi, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yendiği karşılaşma sonrasında,  sarı lacivertli bazı idarecilerin yaptığı talihsiz açıklamalara Basketbol Komitesi Şube Başkanımız Sayın Yahya Kemal Gençer’in yanıtıdır:

“Lig lideri, Şampiyonluğun en büyük adayı Erkek Basketbol Takımımız’ın, 28 Aralık 2005 Çarşamba günü BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde Fenerbahçe’yi muhteşem bir oyunla, bileğinin hakkıyla yendiği karşılaşmadan sonra, sarı lacivertli bazı idareciler sportmenliğe yakışmayan açıklamalarda bulunmuşlardır.
Fenerbahçe Spor Kulübü her zaman olduğu gibi yine kaybettiği bir derbi sonrasında, alışılagelmiş tavrını sürdürmekte ve gündem değiştirmeye çalışmaktadır.
Akatlar’da bir grup taraftarımızın yaptığı kötü tezahüratlara Yönetim Kurulu üyelerimizin tempo tuttuğunu iddia edecek kadar ileriye giden sarı lacivertli idareciler, geçtiğimiz yıl Abdi İpekçi’de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş basketbol mücadelesinde taraftarlarının toplu halde yaptığı küfürlerin duyulmaması için FB TV’deki yayının sesini kıstıklarını çok çabuk unutmuş gözüküyorlar.
Kötü tezahüratı ve küfürü hiçbir sporseverin ve de sorumlu mevkilerdeki yöneticilerin içine sindiremeyeceği tartışılmaz bir gerçektir. O gün salonda bulunan Yönetim Kurulu üyelerimiz de, kötü tezahüratı engellemek için gereken her müdahaleyi yapmışlardır.
Coachumuz Murat Didin’e “Küfürleri sana iade ediyorum” diyebilecek kadar sorumluluk bilincine sahip olmayan idarecileri bünyesinde barındıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, Türkiye’nin her stadında, her salonunda neden sadece kendilerine küfür edildiğini düşünmelerinde fayda görüyorum.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,”
Yahya Kemal GENÇER
BJK Yönetim Kurulu Üyesi

Diğer Haberler