HABERLER

30.12.2005

Potada Karadeniz Deplasmanındayız

TBL’nin lideri Erkek Basketbol Takımımız, ligin 13. haftasında yarın (31 Aralık) saat 13:30’da Erdemir ile Erdemir Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Ligin 12. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde 73-68 mağlup ederek hedefine bir adım daha yaklaşan Siyah Beyazlılarımız, ligin 15. sırasında bulunan Erdemirspor’u mağlup ederek 2005 yılını galibiyetle tamamlamak istiyor.
Bu sezon ligde oynadığı 12 karşılaşmanın 10’undan galibiyetle ayrılan Takımımız, deplasmanda Türk Telekom ve Pınar Karşıyaka’ya mağlup olurken, Tuborg ve İTÜ maçlarından galibiyetle ayrıldı. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynadığı 8 karşılaşmayı da kazanan Siyah Beyazlılarımız iç sahada 16, dış sahada ise 6 puan kazandı.
Şampiyonluğun favorileri arasında gösterilen ve bu sezon Coachumuz Murat Didin yönetiminde büyük bir çıkış yakalayan Siyah Beyazlılarımız, ligde 22 puanla zirvede bulunuyor. Düşme potasındaki rakibimiz Erdemirspor ise 14 puanla 15. sırada yer alıyor. Karadeniz temsilcisi ligde oynadığı 2 karşılaşmayı kazanırken, 10 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılırdı.
Takımımız, bir sonraki hafta ligin güçlü ekiplerinden Banvit’i BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde konuk edecek.

Diğer Haberler