HABERLER

26.12.2005

Voleybol’da İspanyol Rakip

CEV Kupası'nda mücadele eden Bayan Voleybol Takımımız, İspanya'nın Universidad Burgos takımıyla final grubuna kalma mücadelesi yapacak.

Bayanlarımız, İspanyol rakibiyle ilk maçını 10-11-12 Ocak 2006'da (Günü rakip takım belirleyecek) deplasmanda oynayacak. Rövanş mücadelesi ise 18 Ocak 2006'da İstanbul'da yapılacak.
Takımımız, rakibini elerse Avrupa'nın 4 takımı arasına girerek final grubuna kalacak. Final grubu maçları 4 ve 5 Mart’ta yapılacak. Takımımız, final grubuna kalırsa ilk gün Bigmat Kerakoll CHIERI-HCC/net Martinus AMSTELVEEN eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Bu maçı kazanırsak, diğer eşleşmenin galip takımı ile 5 Mart 2006’da kupa için oynayacağız.
CEV Kupası’nda eşleşmeler şöyle:
Universidad BURGOS (İspanya) - BEŞİKTAŞ
Bigmat Kerakoll CHIERI (İtalya)-HCC/net Martinus AMSTELVEEN (Hollanda)
Scavolini PESARO (İtalya) - Rapid Aibo BUCURESTI (Romanya)
Zarechie ODINTSOVO (Rusya) - Balakovskaia BALAKOVO (Rusya)
Göllü: Hedefimiz Şampiyonluk
Bayan Voleybol Takımı Antrenörümüz Cengiz Göllü, İspanyol takımı hakkında fazla bir bilgiye sahip olmadıklarını belirterek, “Rakibimizin maçlarını kasetlerden izleyerek bilgi sahibi olmaya çalışacağız. Şu ana kadar 3 yabancıları olduğunu biliyoruz. Bu turda şanslar eşit. İlk hedefimiz finallere katılmak, ondan sonra da şampiyonluk için mücadele edeceğiz” dedi.

Diğer Haberler