HABERLER

22.12.2005

Haydi Akatlar’a

Bayan Basketbol Takımımız, ilk yarının son maçını bugün (22 Aralık) saat 15.00’de Çankaya Üni. Arı Koleji ile Akatlar’da yapacak. Antrenörümüz Aziz Akkaya, devreyi galibiyetle kapatmayı hedeflediklerini ve lige verilecek arayı iyi değerlendireceklerini söyledi.

Ligin ilk haftasında aldığı Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından 9 maçtır bileği bükülmeyen Bayanlarımız, topladığı 19 puanla ligde ikinci sırada bulunuyor. Geçen sezonu Şampiyon tamamlayan ve bu sezon da şampiyonluğun en önemli adayları arasında yer alan Takımımız, Çankaya Üniversitesi’ni yenerek ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istiyor.
Siyah Beyazlılarımız, 2005-2006 sezonun ilk 10 maçında rakip potalara 779 sayı bırakırken, kendi potasında ise 635 sayı gördü. Attığı 644 sayıya karşı potasında 734 sayı gören rakibimiz ise 12 takımlı ligde 11. sırada bulunuyor.
Karşılaşma ile ilgili internet sitemize bir açıklama yapan Antrenörümüz Aziz Akkaya, ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istediklerini belirterek, “Tek handikapımız bu maçın hafta içinde oynanacak olması ve rakibimizin son sıralarda yer alması. İkinci yarının ilk maçında Fenerbahçe ile oynayacağız. Fenerbahçe’yi yendiğimiz takdirde liderliğe yükselerek önemli bir avantaj elde edeceğiz” dedi.
Ocak ayı içerisinde çok önemli maçlar yapacaklarını da söyleyen Akkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Devre arasını iyi değerlendirmek istiyoruz. Ocak ayı içerisinde birbirinden önemli karşılaşmalara çıkacağız. Şampiyonluk yolunda en önemli rakibimiz Fenerbahçe’nin yanı sıra FIBA Avrupa Kupası’nda da 12 ve 19 Ocak tarihlerinde Fransa’nın Lille Metropole takımı ile mücadele edeceğiz. Bu zorlu virajı geçip Türkiye’de ve Avrupa’da Şampiyon olmayı hedefliyoruz.”

Diğer Haberler