HABERLER

08.08.2005

Kleberson’dan İlk Röportaj

Yeni transferimiz Jose Kleberson Perreira, Türkiye’deki ilk röportajını BJK TV’ye verdi. Kleberson, büyük bir Camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kleberson, BJK TV'ye verdiği ilk röportajında, vatandaşı Ailton ile ilgili bir soru üzerine, ''Ailton kendini kanıtlamış, gol krallığı yaşamış bir oyuncu. Gol atma yeteneği çok yüksek. Orta alan oyuncuları olarak ben ve diğer takım arkadaşlarımın görevi ona gol attırmak'' dedi.
Taraftarlarımıza mesaj gönderen Kleberson, Ailton ile beraber 2 Brezilyalı olarak çok gol atıp, iyi futbol oynayarak Siyah Beyazlılara sevinç yaşatmak istediklerini söyledi.
Kleberson, Atatürk Havalimanı'nda gördüğü taraftarlarımızı ''mükemmel'' olarak nitelerken, “Taraftarlarımızın futbolcusuna sahip çıktığını ve arkasında olduğunu anladım. Ben de takımla birlikte iyi oynayıp, iyi maçlar çıkararak onların sevgisine layık olacağım” dedi.
Kleberson son olarak, ''Hedefim arkadaşlarıma yardım ederek, takım olarak Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kalmak'' derken, derbi maçlara da daha iyi konsantre olup, taraftarlarımıza mutluluk yaşatmayı istediğini sözlerine ekledi.
 
 

Diğer Haberler