HABERLER

08.08.2005

Kleberson’dan 4 Yıllık İmza

Futbol Takımımız’ın Brezilyalı dünyaca ünlü transferi Jose Kleberson Pereira, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen törenle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Kleberson 15 numaralı formayı giyecek. 

Törene Asbaşkanımız ve Futbol Şubesi’nden Sorumlu Yöneticimiz Kıvanç Oktay ile Futbol Altyapı Komite Başkanımız Sinan Vardar katıldı. Törende Kleberson’un Beşiktaş’a çok faydalı olacağına inandığını söyleyen Kıvanç Oktay, “Taraftarlarımız artık Ailton ve Kleberson ile birlikte diğer futbocularımızın çok iyi futbolunu izleyecekler. Bu sene tüm taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz” dedi. Oktay şöyle konuştu:
“1 yıldır takip ettiğimiz bir transferdi. Geçen yıl kendisini istemiştik, ancak bu yıla nasip oldu. Biz Beşiktaş ve Türk futboluna çok iyi bir oyuncu kazandırdığımızı düşünüyoruz. Bizler takım ayrımı yapmaksızın, hangi takıma bir dünya yıldızı gelirse, Türk futboluna katkı yapacağı için seviniyoruz. Şimdi herkes Kleberson’un çok iyi bir futbolcu olduğunu kabul etmeli. Biz Türk futboluna böyle bir değer kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bu transferde emeği geçen Erdil Arpacı’ya da çok teşekkür ediyorum. Beşiktaşımız’a hayırlı olsun.”  
Kleberson ise Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek “Bugün Manchester United gibi çok büyük bir takımdan Beşiktaş gibi başka büyük bir Takım’a geldim. Tüm yöneticilerimize ve taraftarlarımıza bana gösterdikleri büyük ilgi için teşekkür ediyorum. Yapabileceklerimin en iyisini yaparak Takımımz’a katkıda bulunmak ve sezon sonunda Şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bana bu şansı verdikleri için tüm Beşiktaş Yönetimi’ne teşekkür ederim” dedi.
Törene katılan Futbol Altyapı Komite Başkanımız Sinan Vardar da Kleberson’un transferinin 1 yıllık bir savaşın eseri olduğunu belirtirken “Bir dünya yıldızını Türkiye’ye getirmek çok güzel. Hem tesisleşme hem de dünya yıldızlarına Beşiktaş forması giydirme konusunda bu Yönetim Kurulu, daha çok şeyler başaracaktır. Böyle bir dünya yıldızı Takımımız’a çok faydalı olacaktır” dedi.    
Jose Kleberson Pereira, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra 15 numaralı forması ile basın mensuplarına poz verdi.




Diğer Haberler