HABERLER

07.08.2005

Kleberson Beşiktaş’ta

Başkanımız Yıldırım Demirören, Brezilyalı yıldız futbolcu Jose Kleberson Pereira ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllığına anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında Kayseri Havaalanı’nda bir açıklama yapan Başkanımız Yıldırım Demirören, Brezilya Milli Takımı’nın oyuncusu, Manchester United forması giyen 25 yaşındaki Jose Kleberson Pereira ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllığına anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Demirören, Kleberson’un yarın öğle saatlerinde İstanbul’da olacağını belirtti.
Jose Kleberson Pereira kimdir:
Doğum Tarihi: 19 Haziran 1979
Doğum Yeri: Brezilya
Mevki: Orta Saha
Boy:1.75
Kilo:64
Brezilya’da Atletico Paranese takımı ile yıldızı parlayan Kleberson, 2001 yılında takımı Brezilya Şampiyonu olurken, bu başarının baş aktörüydü. Brezilya Milli Takımı’nda Teknik Direktör Scolari’nin daveti ile Şubat 2002’den itibaren forma giymeye başladı. Milli takım forması ile ilk golünü Bolivya’ya karşı oynadıkları dostluk maçında atarken, Scolari yaptığı açıklamada ‘Kleberson şu anda Brezilya’nın en iyi oyuncularındandır’ diyordu. 2002 yılında Dünya Şampiyonu olan Brezilya Milli Takımı’nda yer aldı. 2003 yılında Manchester United’a transfer olan Kleberson, 2003-2004 sezonunda ligde oynadığı 12 maçta 2 gole imza koydu. O sezon Şampiyonlar Ligi’nde ise 2 maç oynadı. Geçtiğimiz sezon Premier Lig’de 8 maçta forma giyen Brezilyalı yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 maçta sahaya çıktı. İngiltere’de de taraftarların sevgilisi olan Kleberson her iki ayağını da çok iyi kullanıyor ve orta alanın çeşitli bölgelerinde görev yapabiliyor.
 

Diğer Haberler