HABERLER

27.07.2005

Çalımbay-Terim Görüşmesi

Futbol Takımımız hazırlıklarını bu akşam (27 Temmuz) yaptığı idmanla sürdürürken, Milli Takımlar Baş Danışmanı Fatih Terim ve yardımcıları idman öncesinde tesislere gelerek, Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ile görüştü.

Günün tek çalışması öncesinde BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen Fatih Terim ve yardımcıları Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ve Yardımcı Antrenörlerimiz ile bir süre görüşerek, fikir alış-verişinde bulundular. Ziyaret sırasında tesisleri de gezme fırsatı bulan Fatih Terim ve yardımcıları futbolcularımızla sohbet etti. Terim ve ekibi bir süre idmanı izledikten sonra tesislerden ayrıldı.
Antrenmana izinli olan Ailton ve sakatlıkları bulunan Sergen Yalçın ile Murat Şahin katılmadı. Tedavisine devam edilen Tümer Metin ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.
Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Takımımız, daha sonra 5’e 2 çalışması yaptı. Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, tam sahada 11’er kişiden çift kale maç oynatarak çalışmayı bitirdi. Antrenman maçında oyuncularımızın hırslı oldukları gözlendi.
Ekibimiz hazırlıklarına yarın (28 Temmuz) akşam yapacağı idmanla devam edecek.


Diğer Haberler