HABERLER

11.05.2005

Ürünsak’tan Efhanim’e Ziyaret

Pazarlama Komitesi Başkanımız Murat Ürünsak, geçtiğimiz günlerde antrenman sırasında sağ ayak fibula kemiği kırılan atletimiz Efhanım Temizsoy’u Memorial Hastanesi’nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdürürken geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu sağ ayak fibula kemiği kırılan atletimiz Efhanım Temizsoy, Memorial Hastanesi’nde başarılı bir ameliyat geçirdi. Genç sporcunun 3 ay sonra pistlere dönebileceği açıklandı.
Memorial Hastanesi’nde atletimizi ziyaret eden Pazarlama Komitesi Başkanımız Murat Ürünsak, “Efhanım atletizmde kırk yılda bir insanın başına gelebilecek talihsiz bir kaza geçirdi. Bizim onun aldığı puanlara ihtiyacımız var. Azimle çalışarak bizlere yeniden puanlar getirmeye devam edecek. İyi, ahlaklı, kendisine bakan bir sporcu; kısa zamanda düzelecek ve kendisini tekrar sporcumuz olarak aramızda göreceğiz” dedi.
 
Atletimiz Efhanım Temizsoy ise kendisini ziyaret eden Murat Ürünsak’a teşekkür ederek, “Bu olay olduğu zaman çok üzülmüştüm. Ama bu hiçbirşeyin sonu değil. Başarılı bir operasyon geçirdim. 3 ay sonra dönüp derecelerimi atlayarak en üst seviyeye geleceğim ve Beşiktaşımız’ı en iyi şekilde temsil edeceğim” diye konuştu.


Diğer Haberler