HABERLER

10.05.2005

Beşiktaş:1 – Sivasspor:2

Futbol Takımımız, gelecek sezon Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Sivasspor ile Ali Sami Yen Stadı’nda oynadığı özel maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.  Golümüzü 50. dakikada Ahmed Hassan penaltıdan attı.

Ali Sami Yen Stadı’ndaki mücadele öncesinde Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, Sivas Belediye Meclisi’nin Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın isminin Sivas’ta bir sokağa verilmesi ile ilgili Meclis kararını Çalımbay’a takdim etti.
Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın, çoğunlukla ilk 11’de forma giymeyen futbolcularımız ile PAF Takımımız’dan genç yıldız adaylarına yer verdiği karşılaşmada ilk gol Sivasspor’dan geldi. Konuk takımdan Ufuk, 5. dakikada Sivasspor’u 1-0 öne geçirirken ilk yarı bu skorla sona erdi.
2. yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Takımımız, beraberlik golünü 50. dakikada Ahmed Hassan ile penaltıdan buldu. Büyük bir dostluk havasında geçen maçın son golü ise 84. dakikada Sivassporlu Bahadır’dan geldi ve 90 dakika 2-1 sona erdi.  

MAÇIN DETAYLARI
Stat: Ali Sami Yen
Hakem: Fatih Gökçe, Cemil Bingöl, Erdem Bayık, Serkan Ergün (4.)
Beşiktaş: Murat Şahin, İbrahim Toraman, Fatih Sonkaya (Ergün Aydın Dk.46), Sezer Sezgin (Ahmed Hassan Dk.46), Koray Avcı, Veysel Cihan (İbrahim Kaş Dk.46), Ahmet Yıldırım (Rıza Şen Dk.86), Tayfun Korkut, Mehmet Sedef, Berkant Göktan (Adem Büyük Dk.46), Daniel Pancu (Nail Tilbaç Dk.88)
Teknik Direktör: Rıza Çalımbay
Sivasspor: Akın, Kadir, Timur, Hayrettin, Can, Yusuf, İlhan, Ertuğrul, Çetin, Ufuk, Serdar
Teknik Direktör: İsmail Kartal
Goller: Ufuk (Dk.5), Ahmed Hassan (P - Dk.50), Bahadır (Dk.84)
 
 

Diğer Haberler