HABERLER

23.06.2003

BJK 100. YIL BALOSU

Kulübümüzün 100. Yıl Balosu binlerce davetlinin katılımı ile 21 Haziran akşamı gerçekleşti.

Kulübümüzün 100. Yılı, devlet protokolü, sanat, iş ve spor dünyasının ünlü isimleri ile Beşiktaş’a gönül veren taraftarlarından çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir balo ile İnönü Stadyumu’nda kutlandı. Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 100. Yıl Balosu için İnönü Stadyumu’nun sahası özel olarak dekore edilerek kokteyl, yemek ve parti alanı olmak üzere 3 farklı mekan yaratıldı. Kokteyl sonrası, hazırlanan büyülü atmosferde yemeklerini yiyen konuklar, Senfoni Orkestrası eşliğinde Sertap Erener ve Nilüfer’in canlı olarak seslendirdiği şarkıların yanısıra Anadolu Ateşinin sergilediği gösteri ile unutulmaz bir gece yaşadılar.

Sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan ve Çağla Kubat’ın yaptığı gecede ayrıca 100. Yılın Bronz, Gümüş ve Altın 11i’de açıklanırken, Altın 11’e ödülleri Başkanımız Serdar Bilgili tarafından takdim edildi. Serdar Bilgili gecede bir konuşma yaparak Beşiktaşlılara seslenirken, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Her zaman ilkleri gerçekleştiren Beşiktaş, yine bir ilke imza atmıştır. Bizler ayrıcalıklı ve şanslıyız. İyi ki varsın Beşiktaş, iyi ki Beşiktaşlıyız. Büyük önder Atatürk’ün gösterdiği yolda, ölünceye kadar hizmete devam edeceğiz.”

Gururla söylenen Beşiktaş marşları ve parti ile biten gece, Beşiktaşlıların hafızalarında unutulmaz bir anı olarak yer edindi.

Diğer Haberler