HABERLER

15.11.2001

Ürün satışında patlama

Açıldığı günden bu yana Beşiktaşlılar’ın gözdesi haline gelen BJK Store rekora koşuyor.

BJK STORE’da 02.10.2001-31.10.2001 tarihleri arasında 2231 adet forma, şort ve takım kit ürünleri satışı gerçekleşti. Böylece sezon başından bu yana geçen 2 aylık süre içerisinde toplam forma ve kit ürünleri satışı 19.570 adete ulaştı.
Tween firmasının özel olarak Beşiktaşlılar için ürettiği “Siyah-Beyaz” gömlek ve kazak modelleri BJK STORE’de sınırlı sayıda olmak üzere satılmaya başlandı. Ayrıca Kasım ayının ikinci haftasından itibaren BJK STORE’da uzun kollu forma modellerimiz taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.
İmzalı orijinal forma
Türkiye’de ilk kez kulübümüzün orijinal ve bütün takım oyuncuları tarafından imzalanmış sertifikalı formaları internet sitemizdeki sanal BJK STORE’de satılmaya başlandı. Kişiye özel olarak tasarlanan ve 150 milyon TL’ye satışa sunulan bu formalardan, sahibinden başka kimsede olmayacak. Taklit ürünlerle savaş
Taklit ürünlere karşı üç büyük kulübün işbirliği toplantıları sürüyor. Kulübümüz ile Galatasaray ve Fenerbahçe pazarlama takımlarının ortaklaşa gerçekleştirdikleri toplantılarda taklit ürün satıcılarına karşı mücadelede en etkili önlemin gerçek taraftarın bilinçlendirilmesi olduğu fikri benimsendi. Ortak menfaatler doğrultusunda yürütülecek kampanyalarda taraftarın bilinçlendirilmesi ve ortak hukuki mücadele konularının geliştirilmesi planlanlandı.

Diğer Haberler