HABERLER

11.11.2001

Divan Kurulu’na kınama

Yönetim Kurulumuz’un Divan Başkanlık Kurulu ile ilgili basın açıklaması...

Divan Kurulu toplantıları Yönetimin mali ve idari faaliyetlerinin öncelikle seçimle işbaşına gelmiş Denetim Kurulu tarafından denetlendiği, daha sonra da Divan Kurulu üyeleri huzurunda 3 ayda bir açıklandığı bir toplantı platformudur.
1. Divan toplantılarının amacını aşarak seçim şovuna veyahut kin kusma platformuna çevrilmesine müsaade eden ve Camiamızın Başkanına dahi nasıl hitap edileceğini bilmeyen Divan Başkanlık Kurulumuz hem ağırlığını hem de tarafsızlığını kaybetmiştir. Bu tavırlarını şiddetle kınıyoruz.
2. 10 Kasım 2001 tarihinde düzenlenen Divan Kurulu toplantısında Divan Başkanlık Kurulu yedek üyesi olan şahıs hiçbir baza dayanmadan ve hiçbir bir somut olayı ifade etmeden, Yönetim ve Denetim Kurulumuzun 9 aylık idari ve mali faaliyetlerinin yalan ve yanlış olduğunu beyan etmiştir.
Bu kişi, iftira ve hakaret boyutlarına ulaşan ve Beşiktaş etik ve gelenekleriyle uyuşmayan ifadesi ile yüce Beşiktaş Genel Kurulu tarafından seçilmiş yönetim ve denetim organlarının dayanaksız bir biçimde güvenilirliğine ve saygınlığına gölge düşürme cüretini göstermiştir.
Bu şahsı, şiddetle kınıyor ve hakkında her türlü hukuki işlemlerin yapılacağının Camiamızca bilinmesini istiyoruz.
3. Bu seçim oyunları ile Camiamızın bölünmesini hedefleyen kişiler çok iyi bilmelidirler ki; Yönetimimizin bugüne kadar göstermiş olduğu bu birleştirici ve müsamahalı tavır, yeri ve günü geldiğinde hakedenlerin maskelerini düşürmek için değişebilecektir.
Saygılarımızla, BJK YÖNETİM KURULU

Diğer Haberler