HABERLER

01.11.2001

Bu kadar da olmaz

Bugünkü Fanatik Gazetesi’nde Orhan Yıldırım imzalı yazıya, Asbaşkanımız Demirören cevap verdi...

Sevgili Beşiktaşlılar,
Beşiktaşlı olmayıp da Beşiktaş muhabirliği ve yazarlığı yapan, başkalarının kuklası haline gelen Fanatik Gazetesi muhabiri Orhan Yıldırım’ın yaptıkları bini aştı. Bu kadar da olmaz.
Sistemli bir şekilde saldırması ben ve ailemi derinden yaralamıştır. Ailem Süleyman Bey zamanında olsun, daha öncesi olsun devamlı bir şekilde Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne bila bedel her zaman yardım etmiştir, yardım etmeye de devam edecektir. Bu yardımları burada anlatmanın bir faydası yoktur. Kulüp çok zor bir durumdayken ailem tarafından verilen karşılıksız para, herkes tarafından bilinmektedir. Orhan Yıldırım, benim kulüpten olan alacaklarımı kurtarmak için Nihat’ı satmaya uğraştığımı beyan etmiştir. Bu düpedüz yalandır.
Kaleciyle ilgili yaptığımız toplantıda da sanki yanı başımızdaymış gibi benim ve Fikret Orman’ın ağzından hiç bir şekilde çıkmayan kelimeleri yazmış, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne her zaman verdiği zararları vermeye devam etmiştir.
Sevgili Beşiktaşlılar, ben, Yıldırım Demirören olduğum sürece, yönetici olayım veya olmayayım, Beşiktaş’a bütün imkanlarımı her zaman sunacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bütün Beşiktaşlılardan bu tip gazetecilere itibar etmemelerini istiyorum.
Hepinize sevgilerimle... Yıldırım DEMİRÖREN
BJK Asbaşkanı

Diğer Haberler