HABERLER

08.10.2001

Ödemeler aksamıyor

Yönetim Kurulumuz’un Kulübümüzün ödemeleri ile ilgili basında çıkan gerçek dışı haberlere cevabı.

Son günlerde bazı basın organlarında, “Beşiktaş’lı futbolcular uzun süredir maaşlarını alamıyor” ve 6 Ekim 2001 tarihli Star gazetesinde As Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in bulduğu para ile takımın rahatladığı şeklinde gerçek dışı haberler yer almaktadır.
Kulübümüzün en ciddi onuru, mali mükellefiyetlerini zamanında ve doğru olarak yerine getirmesidir. Son bir yıldır yaşanan ekonomik kriz, sadece Beşiktaş’ın değil tüm Türkiye’nin krizi olarak yaşanırken, kulübümüz, gerek finans kurumlarına karşı gerek futbolcularına karşı olan mali yükümlülüklerini yerine getirmek için azami gayreti göstermiş ve bunu da başarmıştır. Bu gerçeklerin ışığında aşağıdaki hususların belirtilmesine önemle gerek duyulmuştur:
  • Kulübümüz son yedi aydır futbolcularına aralıklarla sürekli para ödemiştir. Geçen sezon ve bu sezondan futbolcularımızın gecikmiş alacağı yoktur. Özellikle bu sezon her ayın ilk 5 günü içerisinde maaşlar muntazaman ve titizlikle ödenmektedir.
  • Eylül ayı için yapılan son ödeme de her zaman olduğu gibi kulübümüzün mali kaynaklarından karşılanmış olup, As Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in şahsi parası ile yapılan herhangi bir ödeme söz konusu değildir.
    Bu güne kadar yapılan tüm ödemeler kulübün kendi kaynakları ile gerçekleşmiştir.
    Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.
    BJK YÖNETİM KURULU
  • Diğer Haberler