HABERLER

27.09.2001

Tümer tamamen iyileşti

Deplasmanda alınan Ankaragücü galibiyetiyle moral bulan A Takımımız’a Tümer’den müjdeli haber...

Kulüp doktorumuz Ayhan Optur, İstanbulspor maçında sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem oluşan oyuncumuz Tümer Metin’in bu haftaki Kocaelispor karşılaşmasında oynamasında tıbbı açıdan bir engel olmadığını açıkladı.
Tümer’in hafta başından itibaren idmanlara başladığını belirten Optur “Teknik heyetin uygun görmesi halinde Tümer Kocaelispor maçında sahada olacak” dedi.
Öte yandan sol aşil tendonundaki gerilmeden dolayı ağrısı olan Arild Stavrum’un Ankaragücü maçında olduğu gibi bu hafta da dinlendirileceğini ifade eden Ayhan Optur “Stavrum, Yimpaş Yozgatspor maçında forma giyebilecek. Sol tbia kemiğindeki kırık nedeniyle ligin ikinci haftasından itibaren takımdan ayrı olan Ahmet Dursun’un tedavisine de yoğun bir şekilde devam ediliyor. Bu futbolcumuzun ligin 9. haftasındaki Galatasaray derbisinde sahada olması için elimizden geleni yapıyoruz. Ön çapraz bağ kopması nedeniyle ameliyat olan ve ligin ikinci devresinde sahalara döneceğini tahmin ettiğimiz Tamer Tuna ise, geçen hafta düz koşulara başladı. Bu futbolcumuzun dışında, oynamasına engel olacak derecede önemli sakalığı olan yok” diye konuştu.

Diğer Haberler