HABERLER

13.09.2001

Hızla iyiye gidiyorlar

Sakatlıkları devam eden Ahmet Dursun ve Tamer Tuna’nın tedavilerinde önemli aşama katedildi.

Trabzonspor maçında rahatsızlığı nükseden Ahmet Dursun ve Almanya’daki hazırlık kampında talihsiz bir sakatlık geçiren Tamer Tuna’nın durumu hızla iyiye gidiyor.
Ligin ilk haftasında Trabzonspor’a karşı forma giyen Ahmet Dursun, sakatlığının nüksetmesi nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Tedavinin iyi gitmesi ve ağrılarının azalmasıyla birlikte yavaş yavaş egzersiz yapmaya başlayan Ahmet Dursun, 2 hafta içerisinde takımla birlikte antrenmanlara çıkabilecek.
Teknik Direktör Daum’un, forvet oyuncumuzun %100 hazır olmasını istemesi, Ahmet Dursun’un maçlara çıkma süresini ise biraz daha uzatabileceği belirtildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, bu tarz yaralanmalarda sporcunun çok iyi dinlenmesi gerektiğini söyledi.
Almanya’daki hazırlık kampında geçirdiği talihsiz sakatlıkta diz çapraz bağları kopan ve 6 ay futbol oynayamayacağı açıklanan Tamer Tuna’nın durumu da hızla iyiye gidiyor. Şu anda tedavisinin 8. haftasında olan Tamer’in yaklaşık 25 gün sonra düz koşulara başlayacağı, tedavisinin 5. ayında takımla birlikte antrenmanlara ve devre arası hazırlık kampına katılabileceği belirtildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, futbolcumuz Tamer Tuna’nın, ancak ligin 2. yarısında tamamen iyileşmiş olarak müsabakalara katılabilecek durumda olacağını ifade etti.

Diğer Haberler