HABERLER

12.07.2001

Medyadaki yalan haberler

Bazı gazetelerde çıkan Sinan Engin ve Ahmet Dursun ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Bazı gazetelerde Menajerimiz Sinan Engin ve futbolcumuz Ahmet Dursun ile ilgili olarak yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Haberlerle ilgili Sinan Engin’in ve Ahmet Dursun’un açıklamalarını aşağıdaki gibi siz değerli taraftarların dikkatine sunuyoruz.

Futbolcularla ilgili kararları Daum verir Bugünkü Fanatik Gazetesi’nde “Engin: Stavrumu Gönderebiliriz”, Posta Gazetesi’nde “Stavrum Fiyaskosu” ve Radikal Gazetesi’nde yayınlanan “Stavrum’u Sıcak Bastı” başlıklı haberler tamamen yalan haberlerdir.
Stavrum’dan memnun olmadığımız veya gönderebiliriz şeklinde açıklamalarım olmamıştır. Futbolcularla ilgili tüm kararlar sadece Teknik Direktörümüz Daum tarafından verilebilir.
Bilgilerinize saygılarımla sunarım. Sinan ENGİN
Menajer
Kimse takım arkadaşları hakkında olumsuz açıklamalar yapamaz Bugünkü Milliyet Gazetesi’nde yayınlanan “Nouma’yı Çok Ararız” başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır.
Yeni kurulan kadro Teknik Direktörümüz Sayın Daum’un takdirinde gerçekleşmiştir. Bizim hem hocamıza karşı saygımız ve güvenimiz sonsuzdur, hem de takımdaki hiçkimsenin takım arakadaşları konusunda böyle açıklamalar yapma hakkı yoktur.
Bilgilerinize saygılarımla sunarım. Ahmet DURSUN

Diğer Haberler