HABERLER

17.05.2001

Nouma şov yaptı

Siirt Jet-Pa Spor maçı hazırlıklarına bugün yapılan tek antrenmanla devam edildi.

Beşiktaş, Siirt Jet-Pa Spor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını, bu akşam (17.05.2001) gerçekleştirdiği tek antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde, Fulya Tesisleri’nde yapılan antrenmana, gurbetçi futbolcuların denenmesi amacıyla Nişantaşıspor ile yapılan özel maçta yer alan Khlestov, Ekrem, Rahim, İlhan, Salih ve Murat’ın yanı sıra karın kaslarında ağrıları bulunan Bayram ile gripal enfeksiyon geçirdiği bildirilen Fevzi katılmadı.
Mehmet ise bir süre tek başına koşu yaptıktan sonra çalışmayı erken bıraktı. Siyah-Beyazlı futbolcular, bir bölümünü yönetici Seyfi Karaca’nın da izlediği antrenmanda, istasyon çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç oynadı. İdman maçında Nouma, attığı şık gollerle, çalışmayı izleyen taraftarlardan bol bol alkış aldı.
Teknik Direktör Daum, antrenmanın başında futbolcularıyla saha içinde bir süre özel görüşürken, denenmek için İstanbul’a gelen gurbetçi futbolcuların bir bölümü çalışmayı tesislerin balkonundan izledi.
Bu arada, karın kaslarındaki ağrıları bir türlü geçmeyen Bayram’ın, yarın bir kez daha kontrolden geçirileceği, gerekirse ameliyat edileceği öğrenildi.
Öte yandan, denenmek için gelen oyuncular içinde yer alan, Almanya’nın Hamburg takımında oynayan Berkan’ın, eski bakanlardan Fikri Sağlar’ın yeğeni olduğu belirtildi. Beşiktaş, Siirt Jet-Pa Spor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı çalışmayla tamamlayacak. 10 gurbetçi futbolcu sahada
Öte yandan Beşiktaş, öğle saatlerinde Fulya Tesisleri’nde yaptığı hazırlık maçında Üçüncü Lig 7. Grup takımlarından Nişantaşıspor’u Murat Alaçayır (2), Kadir ve Taner’in golleriyle 4-0 yendi. Karşılaşmada, denenmek için İstanbul’a gelen 10 gurbetçi futbolcu da forma giydi.
Fulya Tesisleri’nde yapılan maçta, Siyah-Beyazlı takımda son dönemde 18 kişilik kadroya alınmayan Khlestov, Rahim, İlhan, Ekrem, Murat Alaçayır ve Salih’in yanı sıra, denenmek için İstanbul’a getirilen Evren (İngiltere-Kentrin), Okan (Almanya-Freiburg), Volkan (Almanya), Deniz (Almanya-Borussia Dortmund), Tolga, Ersan (Tennis Borussia Berlin), Taner (Almanya-SG Fürth), Kadir (Almanya-Berlin Yeşilyurt), Berkan (Almanya-Hamburg), Ramazan (Almanya-Lübeck) de sahaya çıktı.
Teknik direktör Christoph Daum’un yanı sıra, yarıdımcıları ve menajer Sinan Engin ile Beşiktaşlı futbolcular da karşılaşmayı izleyerek gurbetçi oyuncular hakkında bilgi edinmeye çalıştı. Karşılaşmada gurbetçi oyunculardan Berkan, sergilediği futbolla dikkat çekti.

Diğer Haberler