HABERLER

27.04.2001

Kocaeli´nde 34. randevu

Kocaelispor ile Beşiktaş, ligdeki 34. randevularına yarın İzmit İsmetpaşa Stadı’nda çıkacak.

Ligde oynanan 33 karşılaşmada, her iki takım da birbirlerine deplasmandaki maçlarda üstünlük kurdu.
Beşiktaş, Kocaelispor ile İstanbul’daki maçlarda 5 kez berabere kalırken, 4 kez de rakibine üstünlük sağladı.
Körfez ekibi, deplasman başarısına karşılık, Beşiktaş ile kendi evinde yaptığı 16 maçta, yalnızca 3 galibiyet alabildi. Bu maçların 6’sı berabere biterken, 7 kez de Beşiktaş galip geldi.
İki takım arasındaki karşılaşmalarda, Beşiktaş ve Kocaelispor 11’er kez birbirine üstünlük sağlarken, 11 maç da berabere tamamlandı. Lig karşılaşmalarında, Beşiktaş kendi evinde 19, deplasmanda ise 21 gol kaydederken, Kocaelispor, kendi evinde 15 gol, deplasmanda da 34 gol attı.
17 Kasım 2000’de İstanbul’da oynanan son lig maçını ise Beşiktaş 3-2 kazanmıştı. Beşiktaş, Kocaelispor maçına hazır
Beşiktaş, Kocaelispor ile yarın yapacağı lig maçının hazırlıklarını, bu akşam gerçekleştirdiği idmanla tamamladı.
Teknik Direktör Daum yönetiminde, Fulya Tesisleri`nde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, siyah-beyazlı futbolcuların, taktik ağırlıklı çalıştığı, Daum`un, kanat organizasyonları üzerinde durduğu ve ortalarla gol çalışması yaptırdığı öğrenildi. Karhan ise takımdan ayrı çalıştı.
Siyah-beyazlılar, yarın öğle saatlerinde İzmit`e gidecek. Muhtemel 11
Sakatlıkları süren Halilagiç ve Münch`ten yoksun siyah-beyazlı takımda, iki maçlık cezası biten, ancak sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Samsunspor maçında da forma giyemeyen Nouma, 3 maç sonra Kocaelispor maçında takımdaki yerini alabilecek.
Beşiktaş`ın, Kocaelispor maçına; Fevzi, Ali Eren, Sellami, Erman, Nihat, Tayfur, Ayhan, Bayram, İbrahim, Ahmet, Nouma muhtemel 11`i ile çıkması bekleniyor.
İzmit İspetpaşa Stadı`nda saat 16.30`da başlayacak maçı, hakem Murat Ilgaz yönetecek. İdman öncesi tatsızlık
Bu arada, Beşiktaş`ın bu akşamki idmanı öncesi tesislerde tatsız bir olay yaşandı.
``Al Pacino`` lakaplı fanatik bir taraftar, teknik direktör Daum`un tesislere gelişi sırasında yolunu keserek, para istedi. Olaya müdahale eden tesislerdeki güvenlik elemanları yetersiz kalınca Daum, menajer Sinan Engin`den yardım istedi. Taraftarı yanına çağıran ve tesisleri terk etmesini isteyen Engin`in çabası da yeterli olmayınca polise haber verildi. Tesislere gelen emniyet güçleri, direnen taraftarı polis aracına bindirdi ve gözaltına aldı.
Öte yandan, siyah-beyazlı takımın bugünkü çalışmasını izleyen kulüp asbaşkanı Yıldırım Demirören, futbolcu Ali Eren`in dün gece bir kişiyi dövüp karakolluk olması konusundaki sorulara, ``Kendisiyle konuşacağım. Eğer bu konuda haksız ise gereken ceza verilir. Beşiktaş futbolcusu her zaman örnek olmalı`` yanıtını verdi.

Diğer Haberler