HABERLER

04.04.2001

Cansun´dan açıklama

“En Kötüsü BeşiktaşÂ” başlıklı habere Mehmet Cansun yazılı bir açıklama ile cevap vermiştir.

Günlük bir gazetenin 03.04.2001 tarihli sayısında yayımlanan “En Kötüsü BeşiktaşÂ” başlıklı habere Galatasaray 2. Başkanı Mehmet Cansun yazılı bir açıklama ile cevap vermiştir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu’na;
3 Nisan 2001 tarihi Fotomaç Gazetesi’nden ekonomik krizin Futbol kulüpleri, özellikle de Galatasaray üzerindeki etkileriyle ilgili değerlendirmelerim yer almıştır. Ancak bu habere ’En Kötüsü Beşiktaş’ başlığı atılmış olması nedeniyle; ve haberin siz değerli Beşiktaş Yönetimi ve camiası nezdinde yanlış anlamalara neden olabileceğini endişesiyle bu açıklamayı yapma ihtiyacı duymaktayım.
Demecimde, ülkemizin şu anda içinde bulunduğu ekonomik krizden, Futbol Kulüplerinin de etkilendiğini ve krizden kimsenin kendini soyutlamasının mümkün olmadığını belirtmiştim. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün mali yapısını ve çeşitli konulardaki gelişmeleri bilme imkanım olmadığı gibi, adınıza da bir açıklama yapma şansım yoktur. Sadece, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Şampiyonlar Ligi’ne kalamaması durumunda, hedeflenen gelir rakamlarında değişiklik yapabileceğini ifade etmek istemiştim.
Bu demecimle uzun yıllardır Galatasaray ile düzeyli bir rekabet yaşıyan Beşiktaş camiasını ve yöneticilerini rencide etmek gibi bir amacım kesinlikle söz konusu değildir.
Bilgilerinize sunar, üzüntülerimin kabulünü rica ederim. Mehmet Cansun
Galatasaray Spor Kulübü 2.Başkanı

Diğer Haberler