HABERLER

24.03.2001

Beşiktaş´tan açıklama

Scala´nın açıklamalarını kınıyoruz

Nevio Scala’nın, görevine son verilmesi hakkında, Almanya’da yayınlanan ’Kicker’ Dergisi’ne yaptığı seviyesiz açıklamaları, yönetimimiz esefle karşılamaktadır.
Beşiktaş Yönetimi kendisine, dolayısıyla Beşiktaş Camiası’na yöneltilmiş olan ’domuzlar’ kelimesini sarfeden şahsı, cevap vermeye değer bulmamıştır. Scala, bu seviyesiz açıklamalarıyla, oklarını şimdi de Türk spor kamuoyuna yönlendirdiğini ve Türk halkının onuruyla oynadığını unutmamalıdır.
Scala, futbol dünyasında, sezon sırasında görevine son verilen ne ilk ne de son teknik direktördür.
Yönetimimiz, sezon başında imzalanmış olan, ancak bazı sorunların gizlendiği bir kontratı haklı olarak ahlaki ve hukuki çerçeve içinde fesh etmiştir. Yönetimimiz uygun bir anlaşma zemini yaratmak için her türlü kolaylığı ve özveriyi göstermeye hazır bir durumdayken, hile ve desiselerini saklamak amacı ile hırçınlaşan, sözlerini hakaret boyutuna taşıyan ve tehdit eden bu şahıs hakkında gerekli hukuki işlemleri başlatacaktır.
Scala’nın sağlık sorunlarıyla ilgili gerçeği yansıtmayan iddialarını, konu mahkemeye intikal ettiğinden dolayı Beşiktaş Yönetimi olarak, yanıtlamanın doğru olmadığı ve sağlık raporlarının yansıttığı gerçekler doğrultusunda gerekli açıklamaların yargı önünde yapılacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü

Diğer Haberler