HABERLER

14.03.2001

Briç dersleri başlıyor

Briç tüm dünyada ve ülkemizde geniş çevrelerin ilgi odağı olma yolunda dev adımlar atmaktadır.

Hatta bazı ülkelerde mecburi ders olarak okutulmaktadır.
Hızlı ve doğru düşünme, hızlı analiz etme yeteneğini geliştiren briç sporu fiziksel ve yaş sınırı olmaması açısından da ayrı bir özelliğe sahiptir. BJK Briç Takımı 1999 yılında kurulduğu için, 1999-2000 döneminde ilk kez Türkiye Ligi’ne katılmış ve finallere eksik bir kadro ile katılmasına rağmen, ligi Türkiye ikincisi olarak tamamlamıştır.
Briçin Beşiktaş’ta yayılması ve bu branşta daha büyük başarılar kazanmak için ’Ücretli Briç Kursları’ projesi geliştirilmektedir. Dersler, aynı zamanda A Milli Takım oyuncuları olan Beşiktaş Briç Takımı oyuncuları tarafından verilecektir. Sistem olarak Standart American 5’li Majör sistemi öğretilecektir. Briç dersleri projesi tarih olarak Mart 2001 döneminde başlayacaktır. Beşiktaş İnönü Stadyumu, BJK Dinlenme Tesisleri, dernek ve kulüp lokallerinde başlatılacak olan kurslarda, eğitimci olarak Serhat Özenir, Murat Kilercioğlu, Rahmi İyilikçi ve Tezcan Şen hizmet verecektir.
Derslerin ücreti, aylık en az 4 seans-2’şer saat bazında olmak üzere grup sayılarına (gruplar en az 4 en çok 16 kişiden oluşabilir) bağlı olarak en az 20.000.000 TL olacaktır. Daha hızlı ders almak isteyenler için çeşitli seçenekler sunulacaktır. Bu konuda bir fiyat listesi ve time-table katılımcılara daha sonra bildirilecektir.
Not: Briç Kursları’na katılmak isteyenler, 212 310 10 00 (309) numaralı telefondan Hande Ülküdaş’a ulaşabilir.

Diğer Haberler