HABERLER

05.03.2001

Beşiktaş:4 - Ankaragücü:0

İnönü Stadı´nda oynanan 1. Lig maçında; Beşiktaş, Ankaragücü´nü 4-0 lık skorla mağlup etti.

Stad: Beşiktaş İnönü
Hakemler: Mutlu Çelik, Münir Takpak, Zülfikar Türeli
Kadro:
   Beşiktaş: Shorunmu, Erman, Ali Eren, Bayram, Tayfur, Yasin, Ayhan, Karhan(İbrahim Dk.45), Münch, Nouma, Nihat
   Ankaragücü: Da Silva, Hakan Kutlu, İsmet, Adem, Hakan Keleş(Özgür Dk.85), Yılmaz, Faruk, N’Gobe, Ramazan(Niyazi Dk.45), Augustine, Cafer
Goller: Dk. 10, 84 Nouma, Dk. 30, 87 Nihat (Beşiktaş)
Sarı Kartlar:
   Beşiktaş: Dk. 53 Nauma Dk. 57 Ali Eren Dk.91 Münch
   Ankaragücü: Dk. 55 Hakan Kutlu
Kırmızı Kart: Dk. 75 Hakan Kutlu (Ankaragücü) 1.devre
10. dakikada Münch’ün soldan ortasına kafa ile yükselen Nouma, topu Ankaragücü kalecisi Da Silva’nın uzanamayacağı köşeye göndererek takımımızı 1-0 öne geçirdi. 20. dakikada Karhan’ın ceza sahası içinden yaptığı sert vuruşta, top direğin yanından az farkla auta gitti. 30. dakikada Beşiktaş, Münch’ün soldan ortasında topla buluşan Nihat, meşin yuvarlağı kafa ile ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı.Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.
2.devre
İkinci yarıya Karhan’ın yerine İbrahim’i oyuna alarak başlayan takımımız, karşılaşmanın51. dakikasında Ayhan ile tehlikeli geldi. Yasin’in pasında topla buluşan Ayhan’ın şutunu, Da Silva önledi. 53. dakikada rakibine sert müdahalede bulunan Nouma, hakem Mutlu Çelik tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. 56. dakikada Nihat’ın sağ çaprazdan yaptığı vuruşu, kaleci yatarak kornere çeldi. 57. dakikada Ali Eren sarı kart gördü. 66. dakikada Beşiktaş’ta Ayhan oyundan alınırken, yerine Mehmet oyuna dahil edildi. 75. dakikada Bayram’a sert müdahalede bulunan, Ankaragücü’den Hakan Kutlu, ikinci sarı kartını da görerek, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 83. dakikada Mehmet’in nefis pasıyla topla buluşan Münch, meşin yuvarlağı boştaki Nouma’ya çıkardı. Nouma, uygun pozisyonda topu ağlara göndererek, Kara Kartallar’I 3-0 öne geçiren golü kaydetti. 87. dakikada sağ kanattan geliştirdiğimiz atakta, Da Silva’yı geçen Erman, topu müsait pozisyondaki Nihat’a çıkardı. Bu oyuncumuzun vuruşunda top ağlarla buluştu: 4-0 Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Münch sarı kart gördü. Karşılaşmada başka gol olmayınca Beşiktaş, sahadan 4-0 üstünlük ile ayrıldı. Beşiktaş önümüzdeki hafta deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak.  

Diğer Haberler