HABERLER

05.04.2001

Başkandan birlik mesajı

Değerli Beşiktaşlılar,
Sevgili Dostlar,

Türkiye şu anda tarihinin en sıkıntılı ekonomik krizini yaşıyor ve bunun olumsuz etkilerini yaşamaya da bir süre devam edecek . Ülke böyle zor günleri atlatmaya çalışırken birlik ve beraberlik içinde olmak sorunların çözümünde çok önemli ve değerli bir adım.
Ülke için geçerli olan bu kural tarihi başarılarla dolu Beşiktaş Jimnastik Kulübü için de geçerli. Yönetime büyük bir heyecan ile talip olduk ve Beşiktaş’ı daha ileri götürecek projeleri gerçekleştirmeye başkoyduk. Bizim elimizde olmayan nedenler, halka arz gibi bazı projelerin ertelenmesine veya daha yavaş ilerlemesine neden olmuştur.
Beşiktaş A Futbol Takımı’nın performans düşüklüğüne de daha önce Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımış, sizlerin gönlünde de taht kurmuş Christoph Daum’un getirilmesiyle bir çözüm bulunacağına inanıyoruz.
Bu arada Beşiktaş uzun zamandır herkes tarafından eleştiri yağmuruna tutulmaktadır. Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun inisiyatifinde olan kararların, kamuoyu tarafından tarıtışılmasını ve yapıcı eleştirilerin gelmesini, yönetimimiz ve camiamiz adına son derece sağlıklı buluyoruz. Ancak eleştirilerin maksadını aşması, yapıcı olmaktan çok yıkıcı etki ve amaç taşıması bizi derinden üzmektedir.
Böyle günlerde, bu yıkıcı eleştirilere ancak birlik ve beraber olduğumuzu göstererek karşı durabiliriz. Bu beraberliğimizi Beşiktaş’ı yıpratmaya çalışanlara en iyi siz sevgili taraftarlarımız ile gösterebilir ve birlikteliğimizden güç doğduğunu ispatlayabiliriz.
Her zaman olduğu gibi takımının ve yöneticisinin yanında olan ve desteğini Beşiktaş’tan eksik etmeyen siz değerli taraftarlarla, birlikteliğimizin gücüne inanıyoruz. Yöneticisinden taraftarına Beşiktaş için herkes üzerine düşen görevi gecesini gündüzüne katarak yerine getirmeye çalışıyor. Bizler geleceğin bugünden daha iyi olacağına inanıyoruz. Buna yönetim inanıyor, teknik ekip inanıyor, futbulcular inanıyor ve en önemlisi sizlerin de inanmasını istiyoruz.
Bugün her türlü sıkıntıya rağmen birlik ve beraberlik içindeyiz. Yatırımlarımızı gelecek için yaptığımızı unutmadan birlik ve beraberliğimizi, birbirimize bağlılığımızı korursak başarı dolu günlere ulaşmak için yolun büyük bölümünü katetmiş oluruz.
Tüm Beşiktaş Camiasi’na, yönetimimize bugüne kadar verdiği ve bundan sonra da vereceği destek için bir kez daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
En derin sevgilerim ve saygılarımla, Serdar Bilgili
Başkan

Diğer Haberler