HABERLER

Ayşegül Günay Beşiktaş Dergisi’ne Konuk Oldu

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşegül Günay, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu.

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ayşegül Günay, çocukluğundan gelen Beşiktaş aşkını, dedesi, babası, annesi ve kardeşlerinden sonra eşi ve çocuklarıyla kendi kurduğu ailesinde de bu aşkı devam ettirirken yaşadıklarını Beşiktaş Dergisi editörü Senem Gülkar’a anlattı. İşte o röportajdan bazı bölümler:
 
“Çocukken, dayım Beylerbeyi’nde oturduğu için onun yanına gelirdik. Ve maçtan bir gece önce o semtten stada gideceklerle sabahlardık babamla birlikte. ‘Çarşı’ adının daha yeni yeni konulmaya başladığı dönemlerdi.”
 
“İlk İnönü Stadı’na gittiğimde 13-14 yaşlarımdaydım. Stada ilk girdiğimde ‘Nereye düştüm ben?’ diye düşündüm. Televizyondaki birkaç saniyelik görüntülerde gördüğümden çok farklıydı elbette. Maçı izleyememiştim zaten. Ne yapıyorlar, ne diyorlar diye sadece taraftarlara odaklanmıştım”
 
“Çocuklarımın doğduğu sene 2003. Hatta Haziran’da, şampiyon olduktan birkaç hafta sonra doğdular. Babalarıyla ‘İki küçük kartal geldi’ demiştik. Onlar da bizimle birlikte bu aşkı yaşamaya başladılar.
 
“Sezona çok iyi bir başlangıç yaptık ama birçok şanssızlık yaşadık. Dile gelen, gelmeyen birçok sebep var. Kendi sahamızda oynayamıyoruz, taraftarlarımız cezalandırıldı, hocamız cezalandırıldı. Her şeye rağmen takımın durumunu gayet iyi buluyorum.”
 
Abone olmak için: 0850 811 1903