HABERLER

Beşiktaş Dergisi Mart Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını kulübümüzün 121. yılı vesilesi ile kaleme aldığımız bir yazı ile açıyor. Dergimizin kapağında ise tarihimizdeki önemli anları bir araya getirdik. İlerleyen sayfalarda ise Necmi Yalçın’ın yaptığı illüstrasyon çalışmasıyla Beşiktaşımızın kuruluşuna şahit olacaksınız. Ardından İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Işıl Zeybek ile spor dünyasında kadının yeri, Beşiktaşımızın iletişim departmanında yapılacak yeni yapılanmalar ve gündemdeki konular ile ilgili gerçekleştirdiğimiz röportajı sizlerle bir araya getirdik. Avrupa şampiyonu olarak ülkemizi ve camiamızı gururlandıran Nesrin Baş ile mart sayımız için turnuvaya, spor hayatına ve hedeflerine dair önemli konuları mercek altına alırken, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesi ile farklı branşlarımızda formamızı giyen kadın sporcularımız ile de bir araya geldik ve “spor dünyasında kadın olmayı” konuştuk. Ardından ise “Tarihe imza atan Türk kadınları” konulu infografiğimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz. Filenin Kartalları’ndan Gizem Güreşen ile mart sayımız için voleybola dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ayrıca yeni açılan Beşiktaş Taekwondo Şubemizin Başantrenörü Çağrı Kızıl, sporcularımız Meryem Elif İyin ve Elif Sude Akgül ile samimi bir röportaj yaptık. Öte yandan 2023-24 sezonu devre arası transfer döneminde Futbol A Takımımıza dâhil olan; Ernest Muçi, Al-Musrati, Joe Worrall ve Jonas Svensson’u dergimizin okuyucuları için kaleme aldık.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 963 1903, 0533 072 1903 ve 0533 133 61 91  numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi mart sayısında şu satır başlarına yer verildi:

O gün, orada “Gündoğdu!”

1903 Mart ayında Serencebey’de bir semt kulübü olarak doğan, bir asrı aşkındır dünyanın her yanına yayılan büyük ve sonsuz aşkımız, Beşiktaşımızın 121. yaşını kutlayacağız. O gün daha yüksek sesle söylenecek marşlarımız, daha coşkulu taşınacak bayraklarımız. Nice senelere Beşiktaş!

İletişim temelli Beşiktaş’ın dönüşüm süreci

İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Işıl Zeybek ile dergimizin mart sayısında spor dünyasında kadının yeri, Beşiktaşımızın iletişim departmanında yapılacak yeni yapılanmalar ve gündemdeki konular ile ilgili kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdik.

Emek çok hedef tam isabet!

Avrupa şampiyonu olarak ülkemizi ve camiamızı gururlandıran Nesrin Baş ile turnuvaya, spor hayatına ve hedeflerine dair önemli konuları mercek altına aldık.

EŞİTLİK!

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesi ile farklı branşlarımızda formamızı giyen kadın sporcularımız ile bir araya geldik ve spor dünyasında kadın olmayı konuştuk. Farklı yaşanmışlıklar ve fikirler ile birlikte birçok bakış açısına şahit olduk.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.

Tarihe imza atan Türk kadınları!

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle spor dünyasına ilham kaynağı olan Türk kadın sporcularımıza dair bilgileri siz değerli okuyucularımız için derledik.

Manşetlerin efendisi Gizem Güreşen!

Filenin Kartalları’nın bu sezonki performansını ve hedeflerini masaya yatırdığımız Gizem Güreşen ile voleybolun bir kız çocuğuna katabileceklerini de çok net ve samimi bir şekilde konuştuk. Bol bol gülerek yaptığımız bu keyifli röportajı umarız siz de aynı şekilde okursunuz…

Hedef Paris olimpiyatları ve altın madalya

Yeni açılan Beşiktaş Taekwondo Şubemizin Başantrenörü Çağrı Kızıl, sporcularımız Meryem Elif İyin ve Elif Sude Akgül ile dergimizin mart sayısı için samimi bir röportaj yaptık.

Hoş geldiniz Kara Kartallar!

2023-24 sezonu devre arası transfer döneminde Futbol A Takımımıza dâhil olan; Ernest Muçi, Al-Musrati, Joe Worrall ve Jonas Svensson’u dergimizin okuyucuları için kaleme aldık.

Formula 1’de yepyeni bir sezona merhaba!

Formula 1’in merakla beklenen yeni sezonu öncesi, olağan şüphelilerin tüm detaylarını Korhan Şavran kaleme aldı.

“Beşiktaş benim en büyük hayalimdi”

Beşiktaşımıza 1993 yılından bu yana hizmet eden Malzeme Sorumlusu Erdal Erdem ile dergimizin mart sayısı için bir araya gelerek Siyah-Beyaz hayatını ve anılarını konuştuk.

“Çok güçlü geliyoruz!”

U16 Basketbol Takımımızın sporcusu Atilla Güleçyıldız ile basketbol ve hayallerini konuştuk. Genç basketbolcumuz, “Aşağıdan çok güçlü geliyoruz” dedi.