HABERLER

Başkanımızın Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Aralık ayı sayısında taraftarlarımıza ve Camiamıza seslendi.

Sevgili Beşiktaşlılar,
 
Kulübümüzün gelirlerini artırmak, ilerleyen yıllarda borç yükünden tamamen kurtulacak bir mali tabloya sahip olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Borcumuzun yanı sıra gelirimizin rakiplerinden daha geride olduğu aşikar bir durum. Bir an önce yeni stadımıza kavuşmak, birinci önceliğimiz. Göreve geldiğimizde hiçbir işlemi yapılmamış olan stat projesinin tüm izinlerini bir sene gibi kısa bir sürede aldık. Tüm engelleme girişimlerine ve inşaat sürecinde sarf edilen dedikodulara rağmen, her yeni günde mabedimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Hiçbir şey, heyecanımızı ve kararlılığımızı azaltmıyor. Tam tersine bir tarih yazıyor olmanın gururuyla işimize daha çok sarılıyoruz.
Sokakta, statta, yolda, her yerde Beşiktaşlılar’la iletişim halindeyim. Beşiktaş’ın lideri olarak, aramızdaki bu iletişim ve destek beni gerçekten çok mutlu ediyor. Biz Türkiye’nin en önemli noktasına çok güzel bir stat yapıyoruz ve göreceksiniz Vodafone Arena ile beraber çok şey değişecek.
 
***
 
Bütün bu tarihi adımları atarken, camiamızın birlik ve bütünlüğü bizim için çok önemli. Biz hiç hatamız yok, her şeyi mükemmel yapıyoruz demiyoruz. Ama tüm samimiyetimizle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızı camiamız görmeli, bilmeli. Hem kendi hem de camiamızın düşüncelerini birbirimize aktarabilmek, bunu karşılıklı konuşabilmek için çeşitli projelerimiz var. En kısa sürede bunları hayata geçireceğiz.
 
***
 
Efsane basketbolcumuz Erman Kunter’in önderliğinde yeniden yapılanma süreci yaşadığımız Beşiktaş İntegral Forex Takımımız, savaşçı, hırslı, genç ve yepyeni kadrosu ile taraftarını heyacanlandıracak sonuçlar almaya başladı. EuroCup H Grubu’nda oynadığı son beş maçı da kazanan ve grupta lider durumda olan takımımızın, önümüzdeki süreçte de, gerek Avrupa gerekse Türkiye’de birçok başarıya imza atacağına inancımı bir kez daha vurgulamak istiyorum.
 
***
 
Büyük kulüpler arasında Bedensel Engelliler Şubesi'ne sahip olan ilk kulüp Beşiktaş’tır. Onlarca sporcuya kucak açmanın onurunu yaşayan kulübümüz, engelli sporcularımızın elde ettiği başarılarla da gurur duymaktadır. Engelli sporcularımızın ve tüm engelli vatandaşlarımızın “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü kutlar; Beşiktaş RMK Marine Takımımız’a başarılar dilerim.
 
En derin sevgi ve saygılarımla,
 
Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı