HABERLER

'Beşiktaş her şeyin üstündedir'

Carlos Carvalhal, ligin ilk yarısını Beşiktaş Dergisi için Banu Güven'e değerlendirdi.

İkinci yarı ile ilgili düşüncelerini de aktaran Futbol A Takım Teknik Sorumlumuz Carvalhal, taraftarlarımızın merak ettiği birçok soruya ilk kez bu röportajda cevap verdi.

“Futbolcusuyla, yönetimiyle, teknik kadrosuyla, hep varolanın üzerine ekleyerek bugünlere kadar geldik. Her gün biraz daha iyi oynadığımızı, iyi bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum.”

“Önemli olan ikinci yarıyı da bitirdiğimizde ilk dörtte olmak ve play-off’a kalabilmek, çünkü şampiyon orada belirlenecek.”

“Bizim için önemli olan önce Braga’yı geçip, sonra da kiminle eşleşeceksek, onu geçmek. Kademe kademe gideceğiz.”

“Benim görevim takımda kurallar koymak. Bu kurallar çok basittir ama açıktır. Neyin yapılıp yapılmaması gerektiği, neyin söylenip söylenmemesi gerektiği ile ilgili kurallardır.”

“Beşiktaş, her şeyin üstündedir. Bizim de, futbolcuların da üstündedir. Herkesin kulübe saygı göstermesi gerekir.”

“Bir oyuncunun dinlenmesi için, yüzde yüz değil, olabildiğince kendine gelmesi için, dört güne ihtiyaç var. Bu ara asla iki gün olamaz.”

“Tayfur Havutçu, hem takımı hem camiayı bir araya getirebilen, çok sevilen bir isim. Tayfur burada olduktan sonra, bana da, takıma da paylaşımlarıyla katkıda bulunacaktır. Hepimizin tek amacı var. Takıma başarılar kazandırmak.”