Lütfen telefonunuzu dik konuma çeviriniz.
RESMİ INTERNET PLATFORMU

MENÜ ENGLISH

SİTELER

Seçiniz bjk.com.tr kartalyuvasi.com.tr kartalyuvasi.eu

FACEBOOK

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş eSports Kartal Yuvası

X

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Kurumsal Beşiktaş İngilizce Beşiktaş Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş Taekwondo Beşiktaş eSports Kartal Yuvası BJK Dijital Beşiktaş JK Dergisi BJK SuperApp

INSTAGRAM

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Global Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş eSports Beşiktaş JK Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Akademi Beşiktaş JK Spor Okulları Kartal Yuvası Beşiktaş JK Müzesi BJK SuperApp BJK Dijital
BEŞİKTAŞ YOUTUBE BEŞİKTAŞ TIKTOK BEŞİKTAŞ WHATSAPP BEŞİKTAŞ NEXT

FUTBOL - 14.10.2026

FUTBOL - 14.10.2026

FUTBOL - 14.10.2026

FUTBOL - 14.10.2026

Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano ile Futbolcumuz Salih Özcan’dan Açıklamalar

Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano ile futbolcumuz Salih Özcan, UEFA Avrupa Ligi lig aşaması ikinci haftasında Hoffenheim ile oynayacağımız karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu:

Vincenzo Italiano: “Deplasmanda ve iç sahada başarılı olmak istiyoruz”

“Çok farklı iki ligden bahsediyoruz. Avrupa başka, Süper lig bambaşka bir şey. İkisinin de hikayesi farklı. Her şey farklı, burada puanlar da farklı oluyor. Ligde başka bir yerdeyiz, burada başka bir yerdeyiz. Bu tabii rakibimiz içinde geçerli. Avrupa’daki takımların motivasyonu da farklı olabiliyor. Lige kötü başlamış bir takım Avrupa’da bir şeyler yapabiliyor. Yarın maçımız var. Avrupa maçımız var. Kazanmak istiyoruz. Tabii onlar da kazanmak istiyor. Onlar iç saha faktörünü kullanacaklardır. Puanlar almak isteyeceklerdir. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Ancak bizim önceliğimiz gruptan çıkmak. Hedefimiz ilk gruptan çıkmak. İlk sekiz olur, yirmi dört olur. Biz burada kalmak için çok mücadele ettik. İyi başladık ancak grubumuz çok zor, maçlar çok zor. Ama yarın maksimum konsantrasyon ve dikkatle çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz.

Dusan Vlahovic yarın maalesef yanımızda olmayacak. Bağırsaklarından sorun yaşadığı için onu İstanbul’da bırakmak zorunda kaldık. Önümüzde çok maçlar var, çok sıkışık maçlar var. Bu yüzden o da gelmek istemedi. Bu çok büyük bir sıkıntı değil. Biliyorsunuz Ümit’in de bir hastalığı vardı. Ligde onu çok kullanamadık. Ancak onun yerine oynayacak arkadaşlarımız, oyuncularımız var.

Evet deplasmanda kaybettiğimiz maçlar oldu. Bu maçları kaybetmeme ihtimalimiz var mıydı, kesinlikle vardı. Daha çok iç saha oyununu oynamamız ve bunu geliştirmemiz gerekiyor. İç sahada taraftar faktörü var, iç sahada çok daha pozisyona girebiliyorsunuz. Toplu ve topsuz oyunumuzu çok iyi gösterebildiğimizi düşünüyorum. Bunu da geliştirmemiz gerekiyor. Bunu da hepimiz çok iyi biliyoruz. Daha başlardayız, önümüzde çok uzun bir yol var. Şimdiye kadar fiziksel ve mental olarak kendimizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Deplasmanda da kazanmak istiyoruz. Deplasmanda oynamak asla kolay değildir. İç sahada oynadığımız gibi oynamamız gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapıp yarın kazanmak istiyoruz.

Her zaman söylediğim gibi herkes kazanmak istiyor. Biz de kazanmak istiyoruz. Deplasmanda ve iç sahada başarılı olmak istiyoruz. Üç kulvarda da başarılı olmak istiyorsanız. İç sahada ve deplasmanda oyununuzun aynı olması lazım. İsteğinizin ve mantelitenizin aynı olması gerekiyor. Yarın puan almak istiyoruz. Rakibimiz de aynı şekilde kazanmak istiyor. Yarın nasıl bir maç olacağını hepimiz göreceğiz. Çünkü iki takım için önemli bir maç. Onlar da kendilerini göstermek isteyecekler. Biz de kendimizi göstermek isteyeceğiz. Burada önemli olan kazanma isteği. Bu bizde de var, onlarda da var. Nasıl bir maç olacağını yarın göreceğiz.”

Salih Özcan: “Bizim için önemli bir maç”

“Bizim için önemli bir maç. Hocamızla da bunu konuştuk. Kendimize güvenmemiz lazım Hoffenheim önemli bir takım. Biliyoruz yarın Beşiktaş taraftarları büyük bir coşkuyla gelecek. Bu tabii bizim için başka bir motivasyon olacak. Konsantre olup basit hatalar yapmamamız lazım. Umarım yarın 3 puanı alırız.

Evet Hoffenheim iyi bir takım, iyi bir kulüp. Bu sene iyi başlamadılar ama dediğim gibi iyi bir takım. Kontra ataklara dikkat etmemiz lazım, basit hatalar yapmamız lazım. Hata yapmazsak iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum.

Hoffenheim bu sene iyi başlamadı diye onları hafife almamamız lazım. Yüzde yüzümüzü verip inşallah takım olarak 3 puanı alacağız.”

X

Önceki Haber

Futbol A Takımımız Almanya’da

Sonraki Haber

Trendyol Süper Lig’de Rakip Trabzonspor