BJK-KABATAŞ VAKFI’ndan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Tıp Bilimine Vefa Bursu
BJK-KABATAŞ VAKFI, Covid-19 salgınıyla mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocuklarına sahip çıkıyor.
Salgında, sağlık çalışanı anne ya da babasını kaybeden çocukların anaokulundan ortaokul son sınıfa kadar tüm eğitim masrafları, BJK-KABATAŞ VAKFI tarafından sağlanan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Tıp Bilimine Vefa Bursu ile karşılanıyor.
BJK-KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“BJK-KABATAŞ VAKFI, hem Beşiktaş JK hem de Kabataş yönetim kurullarının ortak bir değeri. Ahmet Nur Çebi başkanımızla akıl birliği yaparak bu yola çıktık. Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, Covid-19 salgınında ilk kaybettiğimiz isimlerdendi. Taşçıoğlu, bizim ağabeyimiz ve ortak değerimizdi. Onun anısına yapılabilecek en doğru şeyin eğitim hizmeti vermek olduğunu düşündük ve bu projeyi hayata geçirdik.
