Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor
Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.
Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Tedavisi tamamlanan Dusko Tosic takımla birlikte çalıştı.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma ve istasyon koşuları ile başladı. Pas çalışması, top kontrol çalışması, duran top ve kanat orta şut çalışmaları yapıldı. Antrenman tam saha taktik maçı sonrası şut çalışması ile sona erdi.
Beşiktaşımız, hazırlıklarını yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra saat 16.00’da özel uçakla Gaziantep'e giderek kampa girecek.
